Fikk Ellie noen gang en ponny?

Enkelte husker kanskje den gangen jeg presterte å love Ellie en ponny. Det er i hvert fall enkelte som jevnlig minner meg på dette.

Det var nok ikke veldig gjennomtenkt å legge ut et bilde på Facebook og be om 1000 likes for pannekaker, og slenge på 10.000 likes for en ponny i en bisetning. Jeg visste jo ikke at dere er sprøere enn knekkebrød og klarte å samle inn hele 18.000 likes og spre bildet til nesten en million mennesker. Det er vel det nærmeste jeg har klart en viral effekt.

Så oppskriftenfor å nå ut viralt er altså å lokke med pannekaker og ponny. Men ingen skal påstå at Superpapsen lover mer enn han holder!

Om jeg hadde skaffet Ellie en ekte ponny ville jeg derimot fått et gedigent problem. Ikke bare ville jeg hatt et plassproblem, det er ikke veldig mye rom for en ponny i huset vårt. Men verst av alt hadde nok vært en livredd Ellie som aldri hadde våget å sette sine ben i nærheten av et såpass gedigent dyr om den stod i hennes egen stue.

Men jeg kjenner mitt publikum og vet selvfølgelig hva slags ponny Ellie vil ha aller mest glede av. Så på spørsmålet om Ellie har fått en ponny, og om hun også er fornøyd, er nå svaret et soleklart ja!

Kuleste ponnyen i byen!
Kuleste 4-åringen i byen!
Yihaaa!
Tjolahopp!
En ponny som passer for flere i familien.

1 kommentar

  1. Den ponnien var tøff!! Vil si meg enig i at du har innfridd nå 😉 Den er jo ganske billig i drift og ikke mye mas med når Ellie en dag er lei 🙂 Wr det lov å spørre hvilken kennel du fant den på?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *