Mammaen, denne tapte du så det sang!

Da er det avgjort! Folket har talt og stemmene er talt opp! Og det er ikke tvil om hvem som gikk av med seieren her!

Jeg spurte jo deg som titter innom denne bloggen her hvem Frans ligner mest på av meg og mammaen. Og vi kan lett slå fast at her er det ikke engang hårfin margin som avgjør hvem dere syns har overført mest av sine gener.

Med et flertall på hele 70 prosent har ikke mammaen nubbesjangs til å vri dette til sin fordel. Valgobservatørene har til og med vært tilstede og kan proklamere at dette er det reneste valget de har sett noensinne. Her var det hverken dobbeltstemmer eller ulovlig påvirkning av massene. Faktisk vil de sågar ta det med seg til FN som eksempel på forbilledlig valggjennomføring for alle fremtidige nasjonale valg!

Om dette tilsier noen som helst fordel for Frans er nok et helt annet spørsmål. Men det er mindre viktig. Akkurat nå skal jeg sørge for å gni inn resultatet ovenfor mammaen i enhver setting som byr seg!

Twinning!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *