Hvem ligner Frans egentlig på?

Det er på tide å avgjøre det store spørsmålet en gang for alle: Hvem ligner Frans mest på? Mammaen eller meg?

Disputten har gått høyt, og ekspertene strides. Jeg er faktisk overrasket over at Dagsnytt 18 enda ikke har vært på tråden.

Mammaen og hennes familie mener nemlig at Frans er som snytt ut av nesa hennes. Faktisk såpass at de ler og ser på meg med himlende øyne når jeg påpeker det faktum at Frans nesten utelukkende har arvet mine gener.

Jeg vet jo av tilbakemeldinger at de fleste som følger mitt lille hjørne på nett støtter meg. Men det er muligens fordi det er sjelden mammaen kaster glans over dette åstedet med sin flotte fasong. Men nå skal det avgjøres en gang for alle!

Jeg har nemlig rotet langt ned i skuffen med gamle bilder, og med nye, og funnet frem både nåværende og babybilder av meg og mammaen. Da bør du ha alle kortene på bordet for å kunne si din mening. Hvem ligner Frans mest på?

Denne flotte karen her?

Eller denne glødene kvinnen?

Kjør debatt!!!

3 kommentarer

  1. Anniken

    Han ligner deg, med øynene til mammaen

  2. Christine

    Mammaens øyne, dine farger. Men ligner altså litt mer på mammaen enn på deg.

  3. Synes Frans ligner mest på deg på baby bildene men nå synes jeg han ligner mest på mammaen. Frans er nydelig! Så utrolig søt liten mann 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *