Vi har hatt besøk av en av Norges største kjendiser!

Reklame i samarbeid med Akershus Teater.

Du vil ikke tro hvem vi har hatt besøk av. Når jeg forteller det vil du kanskje påstå at jeg har latt meg helt fortape i eventyrenes verden!

Vi hadde nemlig besøk av en av Norges desidert største kjendiser. Vi snakker selveste Trollmor!

«Hey pappa! Det er selveste Trollmor! Hjemme hos OSS!!!»

Jepp, den tøffe dama med ikke mindre enn 11 småtroll som en god andel av foreldre i Norge synger om for sine egne smaå barn hver kveld befant seg faktisk i vår stue!

Jeg kan love at det ble et rimelig livlig kaffeslabberas med store øyne på barna.

https://www.facebook.com/Superpapsen/videos/279510832776193/

Det var ikke helt tilfeldig at Trollmor kom på besøk. Hun turnerer nemlig for tiden Østlandet (Akershus, Oslo, Vestfold, Østfold, Buskerud og Hedmark) med forestillingen «Olle Bolle – Et rockeeventyr» hvor du kan oppleve hele tre generasjoner troll på scenen samtidig.

I forestillingen skal Olle Bolle begynne i barnehagen, men han vil heller høre rockeeventyr hele natta med bestefar. Det hele er en rampete forestilling for hele familien om tre generasjoner troll som etter beste evne forsøker å håndtere familielivets strabasiøse hverdag, og tilpasse seg den moderne verdenen til menneskene. Med humor, lek og en dose bekymring for det ukjente som virkemidler.

Her kan du lese mer om forestillingen og se oversikt over hvor den settes opp.

Jeg har fått gleden av å dele ut 2 billetter til en heldig vinner til valgfri forestilling. Alt du behøver for å bli med i trekningen er å legge igjen en kommentar under denne posten eller under denne posten på min Facebook-side. Kommenterer du begge steder øker du selvfølgelig vinnersjansene drastisk!

DU kan også møte Trollmor! Samme om du vil holde deg litt på trygg avstand eller gå all in som enkelte andre.»

Etter å ha opplevd Trollmor på nært hold kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg stort til å ta med barna på forestilling selv. Men jeg har en anelse om at Trollmor på sin side takket seg for at hun kun har 11 små troll å stri med og ikke må ta en helaften med mine tre 😛

4 kommentarer

  1. Pernille

    Åhhh det hadde vært så kult med mine to små ☺️

  2. Dette hadde vært en helt super gave til jenta mi som blir fire på fredag ☺️ hun har pratet om teater i flere uker!

  3. Silje K

    Jeg er tante til en liten flokk med herlige unger i ulike aldre. En av dem, nest yngste på 6år, ser jeg dessverre ikke så ofte. Og jeg har så utrolig lyst til å gjøre noe sånt med han, for å skape gode minner og gi han noe helt annet, siden han fortjener det. Vi elsker å være sammen når vi får muligheten, og jeg er sikker på at han hadde blitt sykt glad for en kveld med tanta si på teater å, jeg hadde hvertfall blitt veldig glad Jeg krysser alt jeg har for å vinne, det hadde vært utrolig kult!

  4. Veronica Nerleir Soetorp

    Ja takk, hadde vrt fint kunne ta med guttungen paa teater.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *