Denne gangen var det ikke meg!

Av uante årsaker pleier det være jeg som står som syndebukken hver gang noe går litt galt her i huset.

F.eks. om Ellie får med et uskrelt bløtt egg i matpakka, Frans blir sendt avgårde med forskjellig farge på sokkene, lue myntet på 20 minus på en solværsdag og rød body og rosa bukser, eller om Thelma har blitt sendt på fotballtrening med slippers. Det er ikke alltid like lett å få stablet livet perfekt. Av en eller annen ukjent grunn er mammaen hakket bedre på det område enn meg.

Men endelig har jeg fått bevist at det ikke bare er jeg som kan bomme litt her i huset. Her forleden dag kom nemlig mammaen opp i stua og spurte om noen kunne se noe nytt på Frans.

For å si det mildt var det vanskelig å unngå å legge merke til at han hadde fått seg en makeover.

Jepp, Frans har fått klippa seg. Eller rettere sagt, mammaen har svingt saksa.

Jeg skal ikke klage for mye, for jeg hadde ikke klart bedre selv og i en hektisk hverdag er det å dra med en halvannet år gammel gutt til frisøren langt mere stress enn moro. Men jeg må få lov til å spørre om mammaen brukte Jim Carrey fra «Dum og dummere» som modell akkurat på denne panneluggen.

«Ha! Dum og dummere er jo en klassiker pappa!

Heldigvis vokser det hele ut igjen, og jeg har ingen planer om å forsøke meg med saksa selv neste gang. Da spørs det vel om Frans i det hele tatt har noe hår igjen på hodet etter endt sesjon.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *