Pimp my babygrøt!

Reklame i samarbeid med Supervital.no.

Vil du at barna dine skal spise godt og sunt, og også kose seg med maten? Hvorfor ikke være litt kreativ med babygrøten?

Bruk rabattkoden «superpapsen» for 20% rabatt på ALLE produkter hos Supervital.no!

Holle, som selges via Supervital.no, produserer blant mye annet økologisk og biodynamisk basert babygrøt helt fritt for tilsatt sukker og melk. Deres grøter inneholder alle fullkorn for å sikre at barna får i seg næring for hver munnfull. Men grøten skal ikke bare være sunn og mettende. Det er også viktig å kose seg litt ekstra. Så hvorfor ikke gi grøten et lite piff?

Holle serverer lettlaget sunn og næringsrik babygrøt, men du kan med enkle grep gi grøten et lite ekstra piff!

For barn som spiser babygrøt ganske ofte kan det fort bli kjedelig med den samme smaken dag etter dag. Selv om Holle kan by på ganske mange smaksvarianter.

Et lite utvalg av barnegrøtene Holle tilbyr.

Det fins mange løsninger for å sprite opp grøten. Og da mener jeg selvfølgelig i overført betydning.

Det enkleste er selvfølgelig å gi babygrøten et lite dryss med egenproduserte (eller innkjøpte) frukt og grønnsaker. Som f.eks. plomme og bringebær fra egen hage.

Bringebærene gikk fortere unna enn det jeg rakk å ta bilde av. Men grøten falt i smak!

Men her kan du også leke deg med andre varianter. Hva med å mose en avokado inn i grøten? Eller kanskje blande inn litt chiafrø,  kokosolje, eller rosiner? Eller du kan blande ut grøten med oppsmuldrede babykjeks eller babysmoothie fra Holle.

Bruk rabattkoden «superpapsen» for 20% avslag på ALLE produkter hos Supervital.no!

«Smoothie i grøten? Går det an pappa?»
Sjokket når du innser at pappa faktisk ikke tulla.

Alle smoothiene fra Holle inneholder økologiske rene pureer av frukt og bær som både kan blandes i grøten, nytes som mellommåltider eller som en del av matpakka.

Det fins få grenser på hva du kan leke deg med her, men prøv deg frem og se hva nettopp din unge syns blir best. Med Holle barnegrøt er du uansett sikret at barnet får i seg god og næringsrik mat.

Babykjeks fungerer som litt sunn snack mellom måltidene, men kan også blandes i grøten for å gi den litt ekstra konsistens.

Når vi snakker om matpakker og mellommåltider, så har Supervital.no også et annet interessant merke for foreldre i sin nettbutikk. Nemlig Mogli snacks.

Her er det et stort utvalg med både pizzapinner, smørkjeks, salte kringler,  og kjeks med smak av kokos eller kakao.

Likheten mellom dem er at alle er økologiske og søtsatt med naturlige ingredienser. De gjør seg nok aller best om en skal gi barna litt ekstra kos på kvelden eller ute på tur.

Men etter min erfaring gjør et par av disse også stor suksess i matpakka innimellom.

Vær oppmerksom: Det kan bli kamp om godsakene.

Akkurat nå får du 20% avslag på ALLE produkter hos Supervital.no ved å bruke rabattkoden «superpapsen» ved utsjekk.

På min Facebookside kan du også også være med i trekningen om en gavekurv fra Supervital.no med en verdi på hele 1000 kroner. For å si det mildt kan du få mye godt for den summen. Her vil du få både barnemat, hudpleieprodukter og barnesnacks.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *