Hvem trakterer grillen best av Superpapsen og Komikerfrue?

Reklame i samarbeid med Opplysningskontoret for Frukt og Grønt.

Endelig er avgjort hvem som er best til å grille grønt av undertegnede og Komikerfrue!

Som nevnt for en stund siden ble jeg og Marna, aka Komikerfrue, utfordret av Opplysningskontoret for Frukt og Grønt. De ønsket å se hvem av oss som var best til å tilberede frukt, bær og grønnsaker på grillen.

Superpapsen møter Komikerfrue til duell. Jeg kan ikke forstå hvorfor Frans er så skeptisk…

Slaget stod tidligere denne måneden på Larkollen camping hvor vi så å si var i fyr og flamme for å overbevise dommerne om at våre retter var de beste.

Jeg serverer Komikerfrue en god dose kunnskap om egenskapene til kinesisk hvitløk foran publikum. Det faktum at hun hadde lært meg nettopp det samme før vi startet unnlot jeg å nevne.

Ble det brukt skitne triks? Oh yes! Ble det servert fenomenalt god mat? You bet!

Grønt på grillen-battle med Komikerfrue og Superpapsen!

Reklame: Hvem er best til å grille frukt, bær og grønnsaker av undertegnede og Komikerfrue? Opplysningskontoret for frukt og grønt – frukt.no utfordret oss til grillchallenge og nå er det endelig avgjort! Se fullversjon av filmen og hvem som stakk av med seieren hos Frukt.no: https://bit.ly/2mVRP9H

Gepostet von Superpapsen am Montag, 30. Juli 2018

Du kan se hele filmen fra the clash of the titans og hvem av oss som stakk av med den gjeve seieren på Opplysningskontoret for frukt og grønt sine nettsider.

Der finner du også tips og oppskrifter til hvordan du kan lage velsmakende grønne retter på grillen.

«Ørjan! Va det kanel eller chilli eg skulle brutja på annanasi?» Marna følte seg utvilsomt forkommen i møte med mitt grilltalent. Og mine evner til å etterligne dialekter har ikke blitt bedre selv om jeg har lært meg å grille grønt…

Jeg skal innrømme at jeg uka før konkurranse ble rimelig nervøs. Sannheten er jo at jeg ikke er spesielt god på å grille og knapt nok har hatt en sjampinjong på grillen tidligere. Men jeg fikk heldigvis litt hjelp av en god kokkevenn i forkant. I løpet av en ettermiddag ga meg litt innføring og noen enkle tips.

Nå vil jeg påstå at jeg er ganske habil på å servere velsmakende frukt, bær og grønnsaker rett fra grillen!

Dobbeltsjekker at cherrytomatene er perfekte.

I konkurransen med Komikerfrue fikk vi en halvtime på både tilbereding, grilling og anretning. Jeg kan garantere at en halvtime går rimelig kjapt, men på denne korte tiden fikk jeg servert følgende mesterlige retter:

  • Grillet cherrytomat med baskilikum og oregano
  • Grillet squash toppet med smuldret fetaost og rå rødløk
  • Grillet sommerkål med pesto
  • Grillet mais, mexican street food style
  • Fruktspyd med grillet ananas og vannmelon
En grønn grillmester svinger seg!

Helt ærlig imponerte jeg meg selv bittelitt. Jeg hørte selv de yngste av dommerne si «Mmm, dette var godt!» til squashen. Og grillet kål med pesto gikk ned på høykant, også hos mine barn. Men sannheten er vel at det å grille frukt, bær og grønnsaker rett og slett er veldig enkelt, og ekstremt velsmakende.

Så det anbefales absolutt å prøve ut og gjøre til et fast innslag i grillmiddagene! Både i konkurranse med andre og for et rolig velsmakende måltid med venner og familie.

Hos Frukt.no finner du oppskrifter og tips til hvordan du selv kan grille frukt, bær og grønnsaker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *