Da er det nesten slutt!

Jepp dere. Nå nærmer tidspunktet seg farlig fort. Dagen da pappapermen er slutt, Frans begynner i barnehage og jeg må tilbake i jobb.

Sannheten er at vi har knappe to dager igjen til Frans begynner med barnehageinnkjøring. Og fra og med mandag neste uke skal jeg tre inn i de arbeidenes rekker igjen. Men det er kanskje på tide. Vi har jo tross alt hengt hjemme sammen i hele syv måneder.

En rekker mye på syv måneder. Blant annet å sjekke ut vaskemaskiner og oppvaskmaskiner på Elkjøp… En stor dag for Frans!

Og det er ikke rent lite vi har rukket på disse månedene. Vi har deltat på bæreseledans, vi har vært på danseoppvisning, vært på karneval i åpen barnehage og lært om norsk maritim historie.

https://www.facebook.com/Superpapsen/videos/1511671458953674/

For ikke å glemme at jeg i løpet av pappapermen også ble kåret til årets mann!

Vi har gjort veldig mye annet også, samt en del som aldri har dukket opp her på bloggen. Men om en av aktivitetene skal anbefales for andre som skal ut i pappaperm så er det soleklart å ta turen til Åpen Barnehage. Det har vært gull verdt for oss i hvert fall.

En ting som hvertfall har vært en del av denne permisjonen er været. Og kontrastene vi har opplevd. Jeg kommer garantert ALDRI til å glemme vinteren 2018. Noe tyngre enn å dytte på en vogn gjennom snømengdene vi opplevde da håper jeg vi slipper igjen.

Skuffelsen når du innser at alles påstand om at ski på vogna fungerer i snøen absolutt ikke stemmer.

Samtidig lo jeg rått gjennom siste halvdel av mai med tanke på alle som svettet på jobb mens jeg og Frans storkoste oss med nær 30 varmegrader.

«Hahaha! Fins det folk som sitter inne på svette kontorer når det er så fint vær ute pappa?»

Men nå er det snart slutt. Frans har sluttet å gråte høylytt hver gang mammaen går ut av døra om morgenen, men jeg må innse at jeg fortsatt ikke troner høyere enn kvinnen med puppene.

Frans i januar da han innså at det var jeg og ikke mammaen som skulle være hjemme…

Men likevel er je ganske sikker på at jeg har fått en helt ny plass i Frans hjerte, ganske så nært den toppen mammaen troner på.

«Ok pappa, du skal ha den. Du er ganske kul du også. Men bare ganske.»

Nå gjelder det bare å utnytte de siste dagene til fulle! Du kan følge moroa på Instagram.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *