Dalsland aktiviteter utfordrer store og små!

Reklame i samarbeid med VisitSweden.

Vi er på tur igjen! Denne gangen skal vi utforske nye områder av Vest-Sverige og se hva de har å by på.

Første stopp på turen var Dalslands Aktiviteter, et opplevelsessenter som ligger litt over to timer fra Oslo, en time over grensa ved Svinesund.

Og her var de veldig klare for å ta oss imot.

«Tør du virkelig dette pappa?»

Guiden vår Mikael hadde nemlig satt sammen en tettpakket opplevelsespakke. Her skulle vi både få grille viltkebab over åpent bål, dra på fisketur i båt, få testet min høydeskrekk i høydebane oppe i trærne og vaske etter gull.

Med tanke på at Frans var med besluttet vi å holde oss på land. Men det var utvilsomt nok til å fylle dagen, og kunne nok fylt ett par til om vi hadde hatt tid til det.

Vi fikk ikke fisk og ble ei heller rike på gull. Men at det var rikt på opplevelser er det ingen tvil om. Og markjordbær og vaniljeboller var uansett også et funn.

Jeg fikk tilbud om å teste høydebane nær 20 meter opp i lufta, og zipline svevende 50 meter over bakken. Men jeg kjenner meg selv godt og syns høydebanen myntet på barna var mer enn nok utfordrende for min del.

Heldigvis hadde jeg Ellie med som kunne passe på sin gamle far.

Dalsland Aktiviteter tilbyr også elgsafari, pil og bueskyting, øksekasting, hesteriding og veldig mye mer. Her kan du også overnatte i skogen i egne telt, eller arrangere et bryllup ved den svenske vannkanten om du ønsker det.

Guiden vår Mikael fortalte at han selv gjorde det med stort hell i fjor, og han er fortsatt gift så det kan jo tyde på at giftemål her har noe for seg.

På dette svaberget kan en både fiske og gifte seg. Eller bare nyte naturen og utsikten.

Han har også en jente på 11 måneder. Etter å ha tilbrakt en dag med vår sprelske familie spørs det om han ser for seg flere barn med det første. Men at vi godt kunne ta turen tilbake er i hvert fall helt sikkert.

Her kan du lese mer om Dalslands Aktiviteter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *