Jeg møter Komikerfrue til en grillduell utenom normalen! Og du kan bli med!

Reklame i samarbeid med Opplysningskontoret for frukt og grønt.

Hvem er best til å flambere grønt på grillen? Superpapsen eller Komikerfrue?

Hun har kanskje mindre viker, men det er jeg som har seieren i lomma her!

Jeg og Marna, aka Komikerfrue, har blitt utfordret av Opplysningskontoret for frukt og grønt! Den 9. juli skal vi møtes til duell på Larkollen Camping. Der skal det en gang for alle avgjøres hvem av oss to som er best til å lage et velsmakende grillmåltid med bruk av frukt, grønt og bær.

Vi vil få utlevert et kasse med et utvalg av friske frukt, bær og grønnsaker. Så får vi en halvtime på oss til å svinge opp et måltid som imponerer! Og du er invitert til å dømme hvem som stikker av med seieren!

Nå Komikerfrue! Nå skal det grilles grønt!

Jeg vil nemlig ha deg, familien din, vennegjengen, fotballaget eller kanskje øl og bokklubben (som vi alle vet er mest en ølklubb) med i dommerpanelet. Ved å sende søknad til 5omdagen@frukt.no kan du melde din interesse for å være med i dommerpanelet denne dagen og bli med å lage video med meg og Marna.

Om du ikke kan stille som dommer trenger jeg uansett din hjelp. Er det noe jeg vet så er det at Marna har et sagnomsust konkurranseinnstinkt. Hun vil utvilsomt legge seg hardt i selene på kokkeforkleet for å dra i land seieren i denne. Men der hun har viljestyrke har jeg finessen. Ikke minst har jeg, forhåpentligvis, deg som leser dette med på laget. Jeg har nå tre uker til å forberede meg på, og jeg trenger dine beste tips!

Hva anbefaler du å trylle frem på grillen med bruk av frukt, grønt og bær? Har du et tips til en god grønnsaksrett? En marinade perfeksjonert for bakt potet? Eller kanskje en familieoppskrift på en grillbar dessert? Hent gjerne inspirasjon fra Frukt.no, og gi meg dine aller beste tips i kommentarfeltet under denne posten.

Sammen skal vi bevise for Komikerfrue at det fins kun en grillmester, med den aller beste følgerskaren, her til lands! Og nevnte jeg at jeg tar en fakkel gjennom buksa om jeg vinner? Dette vil du absolutt ikke gå glipp av!

Hun vet kanskje bedre enn meg hvordan en påfører en Touche eclat, men når det gjelder grilling av grønt vil utvilsomt jeg gå av med seieren! Touché madamme!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *