Denne delen av ferien skulle vi gjerne opplevd mer av!

Reklame i samarbeid med VisitDenmark.

Vi har besøkt en av de virkelig store attraksjonene i Djursland. Nemlig Djurs Sommerland. Og alt lå til rette for en perfekt opplevelse.

Kartleser for dagen tar ansvar. Er ikke så nøye om kartet står opp ned. Vi skal jo tross alt kjøre berg- og dalbane!

Området var badet i sol, det var såpass tidlig på sesongen at det var korte køer til alt av attraksjoner, og energien hos meg og jentene var på topp. Men det er bare å slå fast, her maktet vi ikke oppleve alt vi kunne.

Djurs Sommerland byr rett og slett på for mange opplevelser til at vi fikk testet alt. Jeg tror ikke engang vi rakk over halvparten av parken. Her kunne vi nok lett hatt et par-tre dager på rad med moro.

Les mer om flere opplevelser på vår tur til Djursland her.

Kort fortalt har vi opplevd veldig mye glede på én dag.

Parken har hele 8 temaparker, alle med et utvalg av attraksjoner. Men selv om badelandet ikke åpner før 2. juni føler jeg at vi bare såvidt fikk en smakebit av hva stedet har å by på. Så her kan vi lett dra tilbake for mer lek.

Her fantes det nok å ta av for både de aller minste og de litt større.

Jeg tror det kunne gått med et par timer bare på det enkle området med trampoliner i parken. Men her måtte jeg avslutte leken om vi i det hele tatt skulle fått testet noen av stedets karuseller.

Jeg klarte dessverre ikke å lure noen til å bli med opp i hverken «Piraten», en av verdens beste berg- og dalbaner, «Juvelen» med en toppfart på 85 km/t eller nyheten «Dragekongen» som blant annet byr på et fall fra 30 meters høyde med bena fritt hengende i luften.

Men både jeg og barna fikk mer enn nok å ta oss til.

Øyeblikket da jeg avslørte for Ellie at vi skulle opp til toppen. Og så rett ned igjen. Det kilte i magen for å si det sånn…

At Djurs Sommerland er verdt turen og en del til er det absolutt ingen tvil om. Barna selv slo fast at dette var den beste fornøyelsesparken de har vært i. Akkurat det tar jeg med en klype salt, for det sier de stort sett om alle fornøyelsesparker som faller i smak. Men denne parken kan jeg lett anbefale videre på det varmeste.

Jeg lar bildene tale for seg, men den bør nok helst oppleves personlig for å få fult utbytte av moroa.

Vil du oppleve en av Europas kanskje  heftigse fornøyelsesparker i sommer? Sjekk ut VisitDanmark sine sider for å planlegge årets ferie til Djursland!

Noe av det beste med en god karusell er å gjenfortelle opplevelsen etterpå.
Høyt hang de, men jeg og Ellie var høyere.
Av og til hjelper det ikke selv om en er ekstremt god til å gå på tå. Men det var mer enn nok av attraksjoner for de under 110 cm også, mange flere enn vi turte å ta.
«Howdy cowboy!» Og med det frykter jeg en hestejente er skapt.
Sorry foreldrene til Clara, men vi hadde en liten hendelse i westernland. Hun får en siste telefonsamtale hjem forhåpenligvis. Eller kanskje det kommer et telegram.
«Thelma, du har førerkort sant?» «Slapp av Ellie, jeg har sett pappa kjøre… Hey! Du klodrian! Fikk du rabatt på bilen siden den tydeligvis kom uten blinklys?!»
Det fins et utvalg spisesteder på Djurs, med noe for de fleste ganer. Men du kan også ta med din egen mat, og de har til og med egne griller hvor du kan fyre opp medbrakt.
«I’m singing in the sun, just singing in the sun!»
Jepp… En hestejente… Dette blir neppe billig.
Ingen tur til Danmark uten kuleis med softis, syltetøy, kokosbolle og det magiske «guf». Selv ikke om en kun er 4 år.
Lykke kan være så mangt. Men det er garantert å kjøre en vannsprutende karusell med venninne.
Sliten og mett av inntrykk, men svært svært fornøyd!

Følg resten av turen på Instagram og Facebook.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *