I helgen skjedde noe fantastisk!

Det fins øyeblikk hele verden følger med på i spenning. Som om Tøyen Cola kan overta tronen fra Coca Cola, om Trump plutselig kan overmannes av fornuft og om foreldre noengang kan snakke fornuft til et barn i trassalderen.

Jepp, jeg snakker om det klassiske oppgjøret mellom David og Goliat, hvor David står igjen med seieren. Og i helgen hadde vi en slik opplevelse!

Hele familien var nemlig på en liten utflukt i nærmiljøet. Nærmere bestemt et arrangement på Vollebekk Fabrikker med diverse aktiviteter.

Phu! Da er det i det minste én i familien som er handy! #girlpower

Posted by Superpapsen on Dienstag, 13. März 2018

Frans hadde valgt å ta sin daglige porsjon med søvn før vi kom frem. Han ville selvfølgelig være mest mulig opplagt for moroa. Men det medførte også et ørlite sjokk.

Det er nemlig ikke bare enkelt å ligge i dyp søvn for så å våkne i et fabrikklokale fylt opp med mennesker, liv og musikk.

Frans befant seg vel plassert i mine armer mens han fikk summet seg. Det var da mammaen strakte frem sine armer og antok med den største selvfølge at hennes favn ville føles tryggere enn min.

Men hva tror du skjedde? Tror du Frans begjærlig grep sjansen som bød seg frem? At han kastet seg om halsen på mammaen så fort han fikk sjansen?

Det var helt fantastisk øyeblikk, men Frans vendte seg resolutt bort fra mammaen, boret hendene fast i meg, og ga tydelig beskjed om at her var det ikke snakk om å rikke en millimeter fra pappa.

Det vakreste var ikke det faktum at Frans endelig valgte meg fremfor mammaen som personen i sitt liv. Men å være vitne til mammaens desperate blikk, og stadig mer lokkende tone for å få han over til sin side igjen, var utvilsomt et syn for guder.

Frans på sin side unnvek enhver form for øyekontakt så lenge det lå i luften at han måtte gi slipp på meg.

Mammaen ble til slutt så fornærmet at hun vendte ryggen til både Frans og meg. Muligens mest på grunn av min hånlige latter. Men hun gikk for å finne på noe gøy med Ellie. Det endte jo med at jeg måtte bære på Frans alene gjennom hele arrangementet. Men det var det absolutt verdt for å kunne være vitne til mammaens desperate og forvirrede blikk.

Det skal sies at så snart vi var hjemme var mammaen toppløs fortere enn jeg noen gang har vært vitne til. Og i konkurranse mot to velfylte bryster var det umulig å holde på min trolldom over Frans.

Så nå er vi tilbake i status quo med mammaen som soleklar favoritt. Men jeg skal love deg at jeg solte meg på toppen av tronen, selv om det varte aldri så kort, vel vitende om at jeg en dag igjen skal innta førsteplassen i Frans’ liv!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *