Dette er noe av det villeste jeg har opplevd!

Det har skjedd noe helt sinnssykt. Normalt sier jeg at folk må ta historiene på denne bloggen med en klype salt. Eller kanskje en tønne. Men denne historien er faktisk helt sann, og jeg har til og med mammaen som kan bekrefte det.

Vi satt nemlig ved middagsbordet forleden dag da vi hører et lite «Plunk!» Lyden kom fra like ved Ellie. Hun plukker opp noe fra bordet, betrakter det, og sier tankefullt: «Hm… En skrue.»

Jeg tuller ikke. Det falt en skrue fra hodet til Ellie ned på bordet. Da jeg spurte hvor skruen kom fra påstod hun hardnakket at den løsnet fra hodet hennes.

«Jo pappa! Den kom inne fra hodet mitt!»

Jeg er usikker på hva jeg skal tro. Enten har Ellie lært seg uttrykket «Å ha en skrue løs» og driver skikkelig gjøn med meg, eller så er hun faktisk eksempelet som bekrefter uttrykket og hadde en skrue i hodet som løsna. Ingen av delene er helt usannsynlig.

Uansett er det tydelig at vi må være nøyere på hårvasken fremover.

Følg Superpapsen på FacebookInstagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *