Frans og jeg skal på karneval!!! Men hva skal vi gå med?

Jaaaa!!!! Jeg og Frans var innom Disen Gård åpen barnehage forrige uke. Der slapp de den fantastiske nyheten om at de skal ha karneval denne uken! Dere kan jo gjette hvem som var den første til å melde seg på…

Jeg var såpass i ekstase at jeg ikke helt fikk med meg all informasjonen som ble gitt. Det ble slengt ut noe jeg tolket som velmenende råd om å gjøre utkledningen enkel. Og nøye seg med kanskje noen påmalte værhår i ansiktet.

Sant og si var jeg godt på vei ned til fest- og morobutikken Standard for å se på utvalget deres i babyavdelingen. Det var helt til jeg kom på at kontoen er ganske slunken for tiden med jul rett bak oss og flere bursdager rundt hjørnet.

Jeg må nok derfor nøye meg med utvalget vi har hjemme. Men hva skal så jeg og Frans kle oss ut som?

For Frans er saken rimelig klar. Med to storesøsken mangler det ikke på muligheter. Men med to storesøstre innebærer 90% av utvalget at han må gå på fest i en eller annen form av prinsesse.

Personlig hadde det vært helt innafor, men storesøsknenes forsøk på å kle han opp så langt har ikke akkurat skapt ellevill jubel.

Jeg vurderte også et øyeblikk å la han gå som Pippi. Uansett kjønn er jo hun forbilde for alle barn. Og dyr.

Men det eneste reelle alternativet er egentlig kyllingdrakta jeg kjøpte inn før Thelma ble født.

Jeg frykter denne snart er for liten til samtlige barn og må ta turen videre til kommende nieser og nevøer. Så den må nesten brukes mens vi enda kan.

Men hva skal så jeg gå med? Mammaen var en smule skeptisk og spurte om foreldrene faktisk skal kle seg ut. Men i all informasjonen jeg har lest om karnevalet står det ingen steder «NB: Foreldre skal ikke ha kostyme!» Så det er klart jeg skal gå utkledd!

Jeg har gått gjennom kostymelageret og står igjen med 5 alternativer for den store dagen. Så hva tror du vil gjøre mest suksess blant små babyer og foreldrene deres?

En levende pølse, hundekostyme, klovn, amerikansk soldat fra Vietnam-æraen med tilhørende sjargong eller Sovjetisk KGB-general?

Akk, så mange muligheter, så lite rom for å ta dem i bruk. Jeg vurderer å ta med alt og skifte hver gang jeg er en tur på do, men det vil nok utvilsomt mammaen si er en dårlig idé.

Hva blir det til slutt? Følg med på Facebook, Instagram og Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *