Jaaaaa!!! Endelig er det bevist!

Mange har stilt spørsmål og påstått at det umulig kan være sant. Men nå har jeg håndfast bevis på at det faktisk er sant!

I går var nemlig den årlige feiringen for bloggnettverket United Influencers av stabelen. Vi var samlet på hotellet Moxy Oslo X for en skikkelig feiring. Og ja, jeg kan love deg at bloggere og deres medløpere vet hvordan en skal få til en skikkelig fest.

Meg og en håndfull av de herlige menneskene som legger til rette for at jeg kan beholde mitt eget lille sære hjørne på nett. Foto: Eventlive.no

Tradisjonen tro ble de gjeve UI-prisene delt ut. De er kanskje ukjente for mange, men for enkle bloggere rager disse høyt. Det er jo få ting vi liker mer enn å få fokus på oss selv og galskapen vi holder på med.

Som en person som ikke står tilbake både for å kjempe for stellebord på herretoalett, delta på bæreseleballett og ha flammende slagord i 8. marstoget, så har jeg jo fått noen kommentarer vedrørende min kjønnsidentitet. Noen menn, og sikkert en eller to damer, antar at jeg for lengst har grodd pupper og kjønnslepper.

Kort sagt at østrogennivået i kroppen for lengst har fortrengt testosteronen.

For min egen del bærer jeg anklagene om å være en femiklatt med knusende ro. Jeg er rimelig sikker på mitt eget kjønn og hva jeg har mellom bena. Men for de som måtte lure har jeg nå endelig beviset!

For hvem tror dere stakk av med den gjeve prisen «Årets Mann» under gårsdagens prisutdeling? Joda, ingen ringere enn undertegnede!!!

Foto: Eventlive.no.
Det er lov å bli glad når en mottar et håndfast bevis på at en er mann. Og beviset er en svært gjev pris! Foto: Eventlive.no.

Ok, den fulle tittelen på prisen er egentlig «Årets Mannlige Influencer». Men det er jo av mange ansett som en egen kunst å kunne forkorte så ting blir hakket mer forståelig.

Årets MANN(lige influencer) takker for æren! Foto: Eventlive.no.

Men fra tull til litt alvor, vi snakker en gjeng med ekstremt dyktige og engasjerende innholdsskapere samlet på ett sted. Jeg kan nevne i sleng Iamdaddychris, Geeohsnap, Lars Zachariassen, Bukkefall, Joachim Kleven, Mads Molvik og mange mange flere svært dyktige mennesker som jeg kan garantere at alle er menn.

Å bli kåret til årets mannlige influencer blant disse er en enorm ære.

Christoffer Nyhus (Iamdaddychris), Geir Ove Pedersen (Geeohsnap) og undertegnede. Det er ikke ofte jeg får henge med såpass kule pappaer! Foto: Eventlive.no

Jeg er ekstremt ydmyk og håper dere som følger meg og mitt lille hjørne på nett også syns det er fortjent. Jeg har uansett planer om å sveve på dette en ganske god stund fremover.

Superpapsen menger seg med dansecrewet Storytellers! Og her kan enhver tolke som en vill, men jeg tror enkelte av gestikulasjonene er ment å underbygge det faktum at jeg er mann 😛 Foto: Eventlive.no.

Premien jeg fikk? Hårbehandling hos Hairport frisør. Sist jeg sjekka toppen er det ikke mye som kan reddes der, så den får nok mammaen som takk for at jeg fikk dra på fest. Så får jeg heller klare meg fint med æren.

Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat.

2 kommentarer

  1. Katrine

    Gratulerer! Det synes jeg var virkelig fortjent! Du har en blogg som er underholdende og fin å lese. Blir alltid i godt humør av å lese om deg og papparollen. Stå på videre!

  2. Smålei

    Gratulerer!:D

    Men den kyniske (og lett gjennomskubare) kommenteringen på kjendiser sine insta-poster, kunne du spart deg for. Alle skjønner strategien med at du skriver en kommentar til ca alt og alle (store profiler med mange følgere). Da kommer du opp i kommentarfeltet og du får flere følgere til din profil. Vær mindre kynisk og kommentér der det faktisk passer seg, ikke bare for egen vinning:) Ække sjarmis, si!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *