Er dette det feteste en ettåring kan tenke seg?

Jeg skal ikke legge skjul på det. Forrige uke var en smule tøff. Jeg og Frans startet jo uka med et brak da vi deltok på vår aller første sesjon med babydans. Men derfra gikk det bratt nedover.

Frans var nemlig ikke i toppslaget på ovennevnte aktivitet. Det viste seg raskt at han hadde overtatt Ellies lille forkjølelse. Det medførte at vi ble satt i karantene, eller i det minste måtte holde oss hjemme store deler av uka.

Å være innesperret med en 37 år gammel mann er ikke bare morsomt. En kan sette spørsmålstegn ved hva som er slitsomt av lett feber eller å oppholde seg med en voksen mann med «Brakkesyke». Så da feberen endelig slapp taket syns jeg Frans fortjente en skikkelig opplevelse.

Og hva er det feteste en snart ett år gammel baby kan tenke seg? Det spørsmålet var ikke vanskelig å besvare.

https://www.facebook.com/Superpapsen/videos/1515520918568728/

Jepp, Frans har jo av uviss grunn, i likhet med særs mange på sin alder og utviklingsnivå, en noe overveldende interesse for oppvaskmaskiner. Så vi tok raskeste veien til Storosenteret og oppvaskmaskinavdelingen hos Elkjøp.

Frans har annkomet sitt personlige Nirvana.

Om det var en suksess? Selvfølgelig ble det suksess!

«Herregud! En Gorenje 300XD pappa med ekstra plass til rødvinsglass! Du vet at det bare fins 324.000 av disse i hele verden?»
«Hæ? 40db? Hva snakker du om pappa? Alle vet en Samsung 47005F kommer med maks 37,3db som standard. De oppgraderte jo allerede til ZX09-systemet i 2016. Har du ikke fått med deg noe eller?»

Han oppdaget som sågar et nytt interesseomåde under vår lille oppdagelsesferd.

«Sjekk pappa! Oppvaskmaskin med glassdør!»
«Hæ? Vaskemaskin? Hadde det ikke vært mer logisk å kalle det nedvaskmaskin om det er et helt annen type produkt?»

Frans trivdes såpass at vi faktisk ble værende en stund å utforske både springfjærer i såpeholdere, rulleegenskap på kurver og alle vinkler av et utvalg bestikkholdere.

Frans ble såpass engasjert at en av butikkens medarbeidere kom og lurte på om vi trengte noe hjelp. I det jeg forklarte at vi bare tittet og utbroderte litt om Frans store interesse for oppvaskmaskiner, smilte han og trakk seg tilbake.

Jeg tolket det der og da dithen at han godtok unnskyldningen glatt, og at vi langt fra var det første paret i pappaperm som tilbrakte dagen på gulvet i oppvaskmaskinavdelingen hos Elkjøp. I ettertid innser jeg at han nok tenkte at vi egentlig trengte en form for medisinsk hjelp han neppe hadde kompetanse til å bidra med og som krever en helt annen utdannelse enn selger.

Uansett galskap eller ei så syns Frans det var en glimrende avslutning på en eller så ganske treig uke!

«Pappa, du er gal. Jeg digger det!»

Følg mine og Frans’ neste oppdagelser i pappapermen på Facebook, Instagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *