Blir pappapermen mer sexy enn dette?

Alt skal forsøkes i pappapermen! Og da jeg oppdaget at det arrangeres Babydans på Sentralen i Oslo var jeg ikke vanskelig å be. Hva kan vel være mer sexy enn en pappa som svinger seg til latinske rytmer med sitt eget barn?

https://www.facebook.com/Superpapsen/videos/1511671458953674/

Vel, Frans kunne vel styre begeistringen sin for pappas innsats. Faktisk såpass at han fikk et hosteanfall underveis i moroa, og utviklet lett feber. Om det ikke var pappas heftige hoftevrikking som medførte dette, så ble han kanskje smittet av storesøster forrige uke.

Uansett må jo instruktøren ha tenkt jeg var helt sprø som dro med meg en småsjuk unge på tur. Til mitt forsvar var han 100 prosent oppegående på morgenen. Men både Frans og jeg må ta turen igjen før vi gir en full rapport fra babydans som aktivitet, men at det er gøy er jeg allerede ikke i tvil om.

Så jeg håper så mange som mulig blir med fremover! Tenk deg en hel gjeng med pappaer som svinger seg til latinske rytmer! Det må jo være et syn for guder!

Følg mine og Frans’ oppdagelser i pappapermen på Facebook, Instagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *