Hvordan taklet Frans første dag med pappaperm?

Da dere! Da var dagen kommet da pappapermen startet for alvor for Frans! Og han satt unektelig stor pris på at det endelig er pappaen som er hjemme.

Han ga i hvert fall sterkt uttrykk for det i det mammaen forsvant ut døra på morgenen.

https://www.facebook.com/Superpapsen/videos/1497630123691141/

Neida, sjokket over mammaens avgang la seg raskt. Så etter et par minutter viste Frans hva han egentlig mente om at mammaen nå er byttet ut med pappaen.

Uten tvil overlykkelig over å få henge med pappaen!

Ok, når sannheten skal sies så var dette bildet ikke helt rettferdig mot Frans. Det ble tatt i et øyeblikk da han måtte oppleve at pappaen dyttet i seg julekakerester mens han selv kun fikk smuler å smake på.

Sannheten er at Frans stort sett er en svært behagelig fyr å henge med så lenge mammaen med tilhørende pupp er ute av hus.

Så hva har vi gjort denne første dagen? Vi hadde selvfølgelig store planer om både synkronsvømming med bæresele*, fjellklatring med meis og en ti kilometers sykkeltur med piggdekk.

Dessverre måtte alt dette utgå da Frans hadde litt feber i natt. Så da ble det med en rolig dag hjemme og litt lett trilling ute på glatta.

Men heldigvis har vi en lang permisjon foran oss, så vi skal nok rekke å finne på litt moro innen den er forbi!

Følg vår pappaperm på Facebook, Instagram og Snapchat.

*Ok, jeg har fortsatt til gode å finne aktiviteten «Synkronsvømming med bæresele». Men om det fins skal vi garantert delta!

SAMSUNG CSC

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *