Nå Frans, er du klar for dette?

I dag skjer det dere! Frans står ovenfor sin desidert største utfordring noensinne!

Jeg starter jo rent offisielt i pappaperm 2. januar. Og frans har allerede gitt klar beskjed om hva han tenker om akkurat den saken.

Vi snakker rett og slett om tidenes mammadalt. Han har som sågar allerede lært seg ett ord. Nemlig «Hade!» som han sier med tidenes smil mens han vinker iherdig i det jeg går ut av døra om morgenen. Han tenker nok at nok en gang er han reddet fra å skulle måtte henge med meg i stede for mammaen.

«Haha pappa dro mamma! Da var vi reddet nok en gang! Du, jeg og puppene dine!»

Men det er det slutt på nå! For selv om pappapermen ikke starter før etter nyttår, så har jeg siste arbeidsdag allerede i dag! Mammaen må nemlig tjuvstarte litt på jobb og må på seminar onsdag til fredag denne uken. Eller «seminar» er hva mammaen kaller det. Sannheten er at det er et livlig tredagers julebord hun skal på.

Mammaen ser utvilsomt frem til å endelig kunne sove ut helt uten barn i nærheten. Jeg ser frem til et par elleville dager med Frans og en forsmak på pappapermen. Hva Frans tenker om det hele er jeg jaggu ikke sikker på. Men det finner jeg nok tidsnok ut av i morgen når mammaen forsvinner ut døra med kofferten på slep.

«Hæ? Mamma drar og du blir igjen? Det er jo ikke akkurat hva jeg planla pappa…»

Følg forsmaken på pappapermen på Facebook, Instagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *