Er Frans egentlig klar for dette?

Frans står ovenfor sitt livs største eventyr. Men jeg tror ikke han har anelse om hvor brått det vil komme på han!

Mammaen skal tilbake i jobb. 2. januar er den store dagen da vi bytter roller og jeg overtar ansvaret hjemme. Og Frans gleder seg utvilsomt til å henge med pappa!

«Hæ? Skal vi henge sammen pappa? Men du har jo ikke pupp! Det går jo ikke.»

Men 2. januar er jo en evighet til. Sannheten, som jeg til nå har skjult for Frans er at moroa starter lenge før.

Jeg fører jo ikke min egen sønn bak lyset med viten og vilje, men sannheten er at jeg ikke selv var helt klar over dette faktumet før nå nylig. Mammaen ga nemlig beskjed for en måneds tid siden at hun er bortreist 21. til 23 desember. At det innebar at jeg må være hjemme med Frans disse dagene gikk derimot ikke opp for meg før i forigårs. Hvem jeg tenkte skulle ta ansvaret for han har jeg ingen anelse om, men jeg tenkte vel han skulle henge hjemme sammen med Julius alene på dagtid.

«Bare gå på jobb du pappa! Vi klarer oss, bare fyll opp mat- og vannskåla til Julius før du går.»

Men det går selvfølgelig ikke. I tillegg har jeg et par fridager som må tas ut som brukes opp i romjula. Og i henhold til mitt regnestykke har jeg dermed kun 3 uker igjen før jeg går ut i pappaperm!

Nå blir det pappafest!!!

Det er egentlig sinnsykt kort tid. Og hva vi skal finne på i pappapermen har jeg ikke rukket å tenke på. Så alle tips til elleville, morsomme og hyggelige aktiviteter vi kan teste ut tas imot med stor takk. Det holder lenge at du tenker «Dette vil jeg gjerne se en pappa med baby gjøre!» så skal jeg gjøre mitt ypperste for å teste det ut.

Men ikke babysang, jeg synger som en kråke og det har ingen godt av å høre.

Følg Frans og min sin pappaperm på Facebook, Instagram og Snapchat.

1 kommentar

  1. Babysvømming!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *