Andre enn meg som går på denne smellen hver eneste gang?

Selv om det er hyggelig å være sammen så må jeg innrømme det. Det kan være litt digg når mammaen reiser bort.

Det er jo på slike dager, etter at alle barna er godt til seng og dypt inne i drømmeland, at jeg virkelig har tid til å pleie meg selv. Merkelig nok er nemlig ikke mammaen like interessert i å se serien «Vietnam» på NRK nett-TV, eller «Punisher» som akkurat har blitt lansert på Netflix.

Men med den søte kløe kommer også den sure svie. For jeg klarer alltid, uten unntak, å «glemme» at barna ikke plutselig bestemmer seg for å sove ekstra lenge dagen etter i det jeg slår til og bare skal se «en episode til». Det kan være en særs utfordrende opplevelse når en er den eneste voksne som holder fortet hjemme.

Heldigvis er det ytterst sjeldent at mammaen reiser bort. Hvis ikke vet jeg ikke om jeg hadde overlevd i lengden 😀

Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat.

1 kommentar

  1. Når jeg har et snev av overskudd kan det hende jeg har gått meg på den smellen der en gang eller tjuetre, men nå for tiden sovner jeg på sofaen i det sistemann er lagt 😛
    Merkelig nok er ikke samboeren her heller spesielt interessert i å se på verken Scandal, Project Runway eller Doctor Who 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *