Denne barneboka er perfekt for adventstiden!

ANNONSE I SAMARBEID MED DRØM FORLAG.

Ventetiden opp mot jul kan fort bli lang for mange barn, og når det blir mørkere ute er det viktig å finne på noe ekstra hyggelig å gjøre sammen. Da kan boka «Rampenissene – Klokka som forsvant» passe perfekt å lese sammen på kveldene opp mot jul.

Boka kan bestilles via denne lenken, og skriver du inn rabattkoden «Superpapsen» under «øvrig informasjon» får du 10% rabatt.

Boka handler om rampenissene. Dette er små nisser som dukker opp 1. desember hvert år hjemme hos tvillingene Emma og Ulrik, og alle andre barn i verden, for å vise barn at nisser virkelig fins. De finner på små rampestreker hver dag frem til jul. En dag kan de finne på å farge melka med konditorfarge, en annen dag lager de snøengler i melet etter pepperkakebaksten og de kan gå så langt som å pynte juletreet med dopapir og smøre nugatti på dosetet.

Vi snakker perfekte rampestreker for små barnesinn og barnslige pappaer altså.

EN kan ende med å bli inspirert av rampenissenes påfunn…
«Hey! Har det vært en rampenisse her og farga melka mi?»

Men denne julen dukker ikke rampenissene opp, vekkerklokka deres har nemlig forsvunnet! Emma og Ulrik må ut på eventyr med rampenissen Jomar og finne klokka snarest. Hvis ikke blir det ingen jul!

Vi snakker med andre ord om en herlig bok full av spenning, rampestreker og julestemning som kanskje kan bli vel så spennende for barna som julekalenderen på BarneTV. Boka kan bestilles via denne lenken, og skriver du inn rabattkoden «Superpapsen» under «øvrig informasjon» får du 10% rabatt.

Du kan også følge rampenissenes påfunn på Instagram via kontoen @rampe_nissen. Og det følger med en egen sang med Rampenissene, «Rampenissen Jomar» som du finner teksten til bakerst i boka, og som du kan lytte til på Spotify, iTunes og Youtube.

Boka er skrevet av Anette Moe og illustrert av Liv-Sissel Kvarstein Åsen. De har gitt ut boka på eget forlag, Drøm Forlag, og en andel av inntektene fra boka går til Stine Sofies stiftelse som kjemper for barndom uten vold.

Så nå kan snart julestemningen komme. Men vær advart, du skal ikke se bort fra at barna lar seg inspirere av rampenissenes elleville påfunn!

Noen er klare for litt rampestreker i tiden frem mot jul.

Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *