Vi har skapt frekkheten selv!

Joda, det er stas å få en lillebror. Det er jo nesten som å få en helt egen levende dukke! Men hender det Ellie strekker strikken vel langt i hva hun ikke forstår? Oh yes!


Det har oppstått en del absurde situasjoner siden Frans kom inn i familien. Ellie syns jo det er fantastisk å ha en egen liten lillebror, og Frans syns det er stor stas med en storesøster som gjør lite annet enn å tulle dagen lang.

Men det hender det blir vel mye tull, noe som medfører at vi stadig ytrer ting som: «Ellie, slutt å slikk på lillebroren din!» «Nei Ellie, han er ikke som bamsen din så han snakker om du bare klemmer han på magen!», «Nei Ellie, Frans kan ikke brukes som stol!»

Ok, dette var kanskje en smule overdrevet. Frans svever ikke i konstant livsfare i nærheten av Ellie. Men selv om søskenkjærligheten er stor ville jeg ikke hyret henne inn som barnevakt med det første.

Og Ellie er heller ikke uforstående til alt dette. Tvert imot vet hun veldig godt hva som skal til for å fremprovosere en reaksjon fra oss voksne. Men at hun liker å late som er det ingen tvil om. Akkurat der beviste hun i går at hun utvilsomt den i familien som, per nå, behersker frekkhetens nådegave aller best.


Hun var nemlig godt i gang med å utforske om Frans sitt øre virkelig satt fast i hodet da hun fikk klar beskjed, både fra oss og fra Frans, om at hun snarest måtte la Frans’ kroppsdeler være i fred, og at øret slett ikke ville la seg frigjøre fra hodet. 

Det var da hun så opp, så på oss med store øyne og utbrøt et overrasket:

Åååååååh? Da forstår jeg!

Det var som om vi hadde avslørt en av verdens store mysterier for henne, og som at det var tidenes oppklaring at ører faktisk sitter godt festet til hode. Og selvfølgelig svært takknemlig for at vi hadde nørt opp i dette uforståelige fenomenet for henne.

Vi snakker godt over grensen til frekkheten selv, og jeg er ganske sikker på at akkurat de genene har hun fått fra mammaen. Jeg gruer meg bare til Frans blir stor nok til faktisk å ta igjen. Da kan det bli rimelig livlig i hjemmet.

Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat.

1 kommentar

  1. Haha. Det kunne jo være at han var Herr Potethode fra Toy Story, da. Hvem vet. Slikt må jo nett undersøkes.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *