Pappaperm med Frans kan bli en utfordring!

Etter nyttår er det endelig min tur til å henge hjemme med Frans. Og vi skal garantert ha det gøy! Men jeg ser allerede nå at jeg har en liten utfordring foran meg.

Frans er jo mildt sagt aktiv, og han er nesten i ferd med å ta igjen storesøstrene sine når det gjelder motorikken.

«Hæ? Du og jeg? Pappaperm? Det blir fett!!!»

Krabbing var unnagjort allerede like etter at han rundet et halvt år.

Knapt uka etter reiste han seg for egen maskin:

Og nå er han godt i gang med å ta med storesøsteren sin på trilletur:

Det er bare å innse det. Jeg vil få hendene fulle og vel så det innen jeg går ut i pappaerm ved nyttår…

Med andre ord må jeg og Frans ut på tur. Jeg er jo avhengig av å kunne vise til at progresjonen går like stødig fremover selv om jeg har overtatt ansvaret hjemme. Alternativt vil jeg utvilsomt få høre det fra mammaen. Å sitte inne og trykke på iPaden hele dagen er ikke et alternativ.

Og i januar, når jeg går ut i permisjon, gjelder det å kle seg godt, men samtidig riktig slik at barna får bevegd seg og vært aktive selv om de kanskje ser ut som bittesmå michelinmenn.

Barneklærsprodusenten Reima barneklær har lansert en ny kampanje nettopp rettet mot dette. #Millionhoursofjoy setter fokus på hvordan vi foreldre best mulig kan legge til rette for aktivitet hos barna. De ønsker å tilsammen skape 1 000 0000 timer med aktivitet og glede for barn over hele verden.

Inne på kampanjesiden hos Reima barneklær kan du bli med og registrere dine barns aktivitet og bli med i trekningen om flotte premier. Her har vi muligheten til sammen å fronte Norge som verdens mest aktive land!

Planen min er i alle fall at jeg og Frans skal bidra hardt inn her. Etter januar vil det være sannsynlig at aktiviteten for Norge inne på kampanjesiden når nye høyder. Det er nemlig ikke få timer en kan tilbringe på lekeplasser, Åpen barnehage, mate ender i parken og henge i lekehjørnet på den lokale caféen.

Og bli med du også! Ta med barna ut og registrer aktiviteten deres hos Reima barneklær og inspirer andre til å delta ved å dele aktive bilder med taggene #Millionhoursofjoy og #Reimakidventure. En slik utfordring kan jo være gøy for barna å være med på også. Så skal du se at kanskje iPaden blir mindre interessant å leke med i tiden fremover.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *