Da var det endelig gjort!

Jeg har fått en streng kommentar eller ti i det siste. Og ja, jeg har hørt dere, og ja, nå har jeg endelig tatt grep om saken.

Jeg snakker selvfølgelig om bannerbildet på bloggen. Det er en del som har lagt merke til at det er noe feil her.

Finn 1 feil!

Nei, jeg snakker ikke om at jeg som tøffelhelt har påspandert meg en altfor tøff cowboyhatt. Ei heller at den bittelille vannpistolen jeg har funnet er tom for vann og neppe engang ville skremt en kattunge. Jeg sikter selvfølgelig til at det mangler et meget viktig navn her.

Jepp, banneret har skreket etter en liten oppdatering helt siden Frans ble født. Men sannheten er at mine designkunnskaper er såpass minimale at jeg neppe ville kunne gjort noe her uten å ødelegge det hele totalt!

Heldigvis er det andre som kan bedre enn meg! Så nå har endelig Frans fått sin selvskrevne plass på bloggen.

Da var alle på plass som seg hør og bør!

Og da er vi utvilsomt klare for mange nye eventyr, både han, Ellie, Thelma og jeg!

Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *