Da har vidunderet kommet!!!

Da er dagen endelig her dere! Dagen både jeg, mammaen, Thelma og Ellie har lengtet etter. Jeg og mammaen har skapt en ny verdensborger og Thelma og Ellie har blitt storesøstre!

Om fødselen gikk bra? Vel, den kunne vel knapt gått mer silkemykt. Mammaen var såpass oppegående at hun danset salsa på vei til føden, jeg hadde såpass kontroll på rietelleren at jeg faktisk fikk en virtuell medalje underveis for «enestående ektemann», og babyen rakk knapt å skape noe bryderi han gled ut med verdens mest sjarmerende smil og trillende latter.

Om han tar pupp? For å si det slik renner det over av honningmelk av det ene brystet og den mykeste sjokolademelk av den andre. Og han har så langt ikke gjort annet enn å smile storslått til sine to fantastiske foreldre. Ikke minst har mammaens kropp ved et mirakel antatt sine gamle former og en kan knapt se spor av 9 måneders graviditet.

Og ungen har allerede begynt å gå! Han har selvfølgelig allerede sagt sitt første ord, nemlig «pappa!» Han har sluttet med bleier, og sist jeg så han løste han Riemanns hypotese mens han smilte fra øre til øre.

Ok, nei, alt dette er neppe ikke sant. Sannheten er at dette innlegget ble skrevet for en stund siden. Det blir nemlig neppe rom til å skrive noe særlig fornuftig på føden.

Men om dere leser dette innlegget så betyr det at jeg har fått karret meg på nett for å publisere dette innlegget, fødselen har gått bra, vi har fått en sønn og alle er så friske og raske som en kan være etter en fødsel! Det er jo absolutt noe å være takknemlige for. Hurra!!!!

Bilde er av Thelma da hun var 3 måneder, men dere skal nok tidsnok få hilse på det nye vidunderet. Men inntil da: Hva tror dere han skal hete?

Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat.

10 kommentarer

 1. Gratulerer så mye til både deg og mammaen og de to storesøstrene! Jeg tipper han skal hete Alvin.

 2. Gratulerer Tipper han skal hete Sivert

 3. Ønskemamma

  Gratulerer med lillebror! ❤️
  Fantastiske nyheter, helt uavhengig av navn. Trekker forresten det tilbake. Kåre-Jånny er ikke greit, men det meste annet duger.

 4. Gratulerer som trebarns pappa. Kanskje Theo eller Theodor. 🙂

 5. Hurra og gratulerer så mye Kos dere masse og nyt denne første magiske tiden sammen
  Kanskje det blir en liten Ludvig

 6. Gratulerer så masse!
  Holder en knapp på at dere velger Ludvig ☺
  Et navn på to stavelser tror jeg ☺

 7. Gratulere så mye med den nye skattebetaleren 😉
  Alle gode ting er jo tre og her hjemme holder vi en knapp på at han vil hete Lars 🙂

 8. Gratulerer så mye! Jeg stemmer for Milo (som jeg ble nedstemt for her i huset) 😀

 9. Rockefrue

  Hurra❤Gratulerer så mye med lillebror❤ Blir spennende med navnevalg✌ Tipper de nybakte storesøstrene har hatt mange gode forslagJeg stemmer for Tius eller Tian(Som var på min liste men vi fikk jente)

 10. Pave Frans

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *