Noen kaller det galskap. Vi kaller det gøy!

Øvelse gjør mester heter det. Det heter også at en lærer så lenge en lever. Jeg er usikker på hvilken læresetning vi har vurdert. Men èn ting er sikkert. Jeg har bevisst unnlatt å lese gjennom dette blogginnlegget som jeg i hine tider skrev nettopp med tanke på en situasjon som dette.

Jepp dere, det er et faktum. Thelma og Ellie skal bli storesøstre. Og ja, vi har bevisst, med viten og vilje, kastet oss hodestups inn i en fremtid som trebarnsforeldre.

_DSC1432

Det skal sies at vi har gått noen runder med oss selv, men det var visst runden vi tok med hverandre som til slutt vant.

Ok, nok fjas om hva som skjer på soverommet her i hjemmet. Noen vil nok påstå at det er ren og skjær galskap å kaste seg uti noe sånt som dette. Og der kan vi nok være veldig enige, men samtidig velger vi å se på det som veldig veldig gøy.

unnamed (1)

Der har du også forklaringen på at mammaen har figurert lite på bloggen i det siste. Noen har lurt på om jeg gjør ALT i huset. Men, nei, der må jeg nok skuffe dere. Men det er rimelig tydelig at noe er i gjære her.

_DSC1567

Om jeg og mammaen er oppegående om et års tid spørs nok. Men i mars måned braker det uansett løs med nok en munn å mette, enda en kropp å legge, og et ekstra hode å oppdra. Så langt har våre tidligere forsøk vist seg å være svært så vellykket. Så vi krysser fingrene denne gangen også.

Følg den vordende 3-barns pappaen på Facebook, Instagram og Snapchat.

6 kommentarer

 1. Gratulerer så mye.det var koselig å lese

 2. Gratulerer!! 😀 Gleder meg til å lese om enda ein pappaperm (rekner med det var medvirkende motivasjon til familieforøkelsen?) 😉

 3. Kristin

  Gratulerer så mye med kommende ny munn å mette! Står midt oppe i trebarnstullværelsen selv, og det er mer hektisk enn to barn, men det er og mye mer kos, klem, søte øyeblikk og vill krangel!
  Gled deg Ole Martin! Dette blir stas!!!!

 4. Hegemie

  Gratulerer så masse! Tallet 3 har absolutt sin sjarm, her har vi tre med to års mellomrom pr barn-teamwork er nøkkelen!!

 5. Kine Marie

  Gratulerer så mye! Tre barn er virkelig å anbefale! Det er overgangen fra ingen til ett barn som er støtt veitdu 🙂 Ønsker fruen masse lykke til videre i graviditeten! <3

  1. Kine Marie

   størst*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *