Nei, mammaen har ikke forlatt meg for godt!

Det ble litt oppstyr i dag. Jeg stakk nemlig ansiktet mitt frem på VG Nett hvor det ble annonsert med flott bilde og store ord at jeg har blitt engasjert som VG Familielivs nye faste pappablogger.

vg bilde

Dette avstedkom noen reaksjoner. En skulle jo håpe på et lite «gratulerer» eller «lykke til», og vel og merke kom de meldingene også. Men de aller fleste hang seg nok vel mye opp i bildet VG hadde tatt og spurte «Har du byttet ut mammaen og fått deg et bonusbarn på kjøpet?»

large_8232a8f86e36ce6f6086162201a0ebb3d522711e

Selv mammaen ytret noen ord i den retning. Jeg kan bare beklage at jeg på ethvert bilde ser ut som den perfekte ektemann. Men nei. Mammaen har ikke forlatt meg! Heldigvis!

Damen på bildet her, Siri, som står bak bloggen På Tjukka, er min medblogger hos VG Familieliv. Vi skal annenhver uke bidra med våre skriblerier på VG nett. Og for å si det mildt kan det bli interessant å følge koblingen mellom Norges sprøeste pappablogger og Norges største nettavis. Jeg har en anelse om at VG kanskje ikke helt har tenkt gjennom hva de har begitt seg ut på i det de dro inn meg. Så forhåpentligvis vil Siri kunne dra det hele litt ned på bakkenivå når det trengs.

Men det er altså ingen grunn til bekymring. Mammaen er fortsatt ikke lei. Utrolig nok påstår hun at hun elsker meg litt ekstra for hver dag som går. Ja, akkurat det er kanskje litt ufattelig, men jeg kan bare innrømme at jeg er en utrolig heldig mann!

IMG_2273

Følg mammaen, meg og galskapen videre på Facebook, Instagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *