Se Marcus og Martinius’ aller største fan

Det finnes engasjerte foreldre, også finnes det vel overengasjerte foreldre.

Om du følger oss på Snapchat fikk du muuuligens med deg at jeg og Thelma fikk litt av et eventyr på Marcus og Martinius konsert i går.


Vi fikk med en venninne av Thelma på moroa, og fikk gleden av både kilometerlang kø og allsang av strofer som «Du er noe av det fineste jeg veit, å baby!» fremført av små barn.

Ikke minst ble det ellevill hopping på toppen av Operataket.


Med andre ord en interessant opplevelse, og jeg må innrømme det, faktisk gøy. Vel og merke med en påtatt ironisk distanse like lang som inngangskøen.


Foreldrene kunne nok styre sin hengivenhet noe. Mens barn løp rundt kledd i Marcus og Martinius-effekter og store M-er malt på kinnene, var det få foreldre som dro på med lignende.

Bortsett fra én. Halvveis inn i konserten ble jeg oppmerksom på en fyr oppi 30-åra som kanskje var vel engasjert i barnas helter. Det var nemlig da jeg ble klar over hvilken caps jeg faktisk hadde valgt for dagen.

imgtest4


Når du har en 35-åring løpende rundt på Marcus og Martinius konsert med en diger «M» på capsen er det vel grunn til å vurdere om han er ved sine fulle fem.

Til mitt forsvar vil jeg påpeke at klesvalget var en ren tilfeldighet, og at dette er baksiden av capsen:

imgtest

Men jeg skal nok tenke meg litt bedre om hva jeg kler meg opp i neste gang jeg er med barna på store opplevelser.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *