Er dette spesielt smart?

Jeg har muligens gjort noe veldig veldig dumt…

Følg dagens galematias av en opplevelse på Snapchat

Kort fortalt har vi lenge lovet Thelma å ta henne med på Marcus og Martinius konsert. Men VG lista topp 20 ble litt for kald og litt for sent på kvelden. Så vi valgte å la den gli forbi i stillhet. 

Thelma har hukommelse som en elefant og spør stadig når vi egentlig skal innfri løftet om å la henne møte sine store helter. 


Problemet er jo at hun tydeligvis ikke er den eneste som har en fascinasjon for disse gutta. Så alle konsertene deres blir jo utsolgt før jeg klarer å få dem med meg en gang. Eneste alternativet var Alta. Men der går faktisk grensa. Og ikke bare til Russland. 

Thelma, stadig mer skuffet, slår fast at vi ikke er så flinke til å holde det vi lover.

Men nå har en reddende engel kommet meg til unnsetning! 

Hun vil neppe nevnes med navn, for hun hadde ikke fortalt sine egne barn at hun hadde billetter siden de muligens ikke kunne ta turen. Så jeg skal ikke si at Marna, som står ovenfor sitt eget sirkus av en helg, skaffet oss billetter til konsert med Marcus og Martinius på operataket i dag. Marna: Du er elektrisk!  

Om jeg gleder meg til å avsløre nyheten for Thelma? You bet!


Spørsmålet er jo om dette egentlig er så smart. Thelma kan jo ikke gå alene på konserten. Så jeg må selvfølgelig bli med. 

Selv syns jeg musikken mest av alt er som enkel husmorporno for 9-åringer. 


Men det er i slike øyeblikk jeg må huske på at min mamma og pappa stilte opp da jeg selv var betatt New Kids On The Block og diverse andre smørsangere på tidlig 90-tallet. 

Og nå er det min tur til å tilbringe lørdagen blant tusenvis av helsprø Marcus og Martinius fans på operataket. Meg, Marcus, Martinius og en gazillion gale 10-åringer er jo drømmen av en lørdag… Her bør Thelma versegod kose seg!

Det spørs om jeg kommer levende fra dette. Men du kan trygt følge galskapen på «Superpapsenblog» på Snapchat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *