Dette hadde jeg ikke forventet!

/Sponset opphold

Som nevnt tidligere var jeg på samling på Strømstad Spa med United Influencers i helgen. Og der fikk jeg en gedigen overraskelse.

For å si det mildt ble det en morsom helg. Vi snakker både foredrag, båttur, mye fjas og ellevill fest med Morgan Sulele og Paperboys på scenen. Joda, det ble en livlig fest, og det er vel neppe alle bilder som hadde gjort seg på en pappablogg. Men jeg hadde det utvilsomt gøy.

12950252_571189086370280_1337071278_n
Noen var litt klarere for å lage pyramide foran presseveggen enn andre… @sprekfisene @mylittlekitchenthea

Men lørdag kveld fikk jeg meg en stor overraskelse. En har jo aldri en bloggsamling uten konkurranser. Og da snakker vi av typen «Legg ut et flott bilde på Instagram!» Tradisjonen tro holdt jeg meg litt i bakgrunnen her. Vi snakker utvilsomt mange bloggere med mye kameraerfaring og som kan kunsten å ta knallbra bilder hakket bedre enn meg.

Det trodde jeg hvert fall. Men der tok jeg grundig feil! For tror du ikke at jeg stakk av med en av premiene?

Ok jeg skal være helt ærlig. Diamantring fra Thune var ikke noe for meg, men da jeg så at et bilde fra kunstneren LBC Art var en av premiene fikk jeg med meg min bloggkollega Cecilie fra Sprekfisene, og gikk all in med dette bildet som oppfylte kravene til akkurat denne konkurransen.

34534gv

Så nå er jeg den lykkelige eieren av et bilde fra Lasse, LBC Art.

IMG_968512
Snakk om å nær hoppe ut av klærne sine i glede!

Vi snakker en veldig spennende kunstner som blander street art, teknologi og en god dose absurdisme. Med andre ord: Kunst etter mitt hjerte. Du kan se flere av bildene til Lasse på Facebooksiden hans.

12909617_987949954628367_102518598154350280_o

Det beste av alt er at bildet ikke er laget enda. Så denne uka kommer Lasse hjem til oss for å se på mulighetene og hva som kan passe perfekt hjemme hos oss. Det har også vært ymtet at jeg skal bidra på bildet. Akkurat det tror jeg neppe er en god idé.

Om jeg gleder meg? You bet! Dette blir nesten prikken over I-en i huset. Skal jeg være helt ærlig hadde vi aller mest trengt at noen beiset huset vårt. Men den malerjobben skal jeg nok ta selv.

Følg kunstprosjektet vårt på Facebook, Instagram og @Superpapsenblog på Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *