Er du klar for apokalypsen?

Fear the walking dead er tilbake med ny sesong på HBO! Om jeg gleder meg? You bet!

Det blir ikke veldig mye voksentid når en har to små barn i hus. Og dette er en av de få seriene jeg ser sammen med mammaen som inneholder hakket mer enn en dråpe blod. Og spenningen er formidabel.

Om du setter pris på The Walking Dead tør jeg påstå at du også kommer til å like denne. Til forskjell fra originalen så får du her se hvordan zombiakopalypsen oppstod, og hvordan kaoset sakte spredde seg før det totale sammenbruddet. Og om du ikke har fått med deg sesong 1, ligger hele moroa allerede klart hos HBO.

Fear the walking dead er ypperlig underholdning. Etter at barna har lagt seg…


Jeg syns det er veldig interessant at mammaen også har falt for denne serien. For å si det slik er hun ikke akkurat den som setter mest pris på denne typen serier og filmer. Som hun selv sier er ikke filmer basert på ren fantasi hennes greie. Men jeg lurer nå på om fantasien begynner å overta virkeligheten hjemme hos oss.

Saken er den at med nytt hus kommer nye muligheter. Og vi har for første gang en bod med rimelig god plass. Jeg innser at vi faktisk har et lite safetyrom hvor mammaen sikrer et lite lager slik at vi overlever en eventuell zombieapokalypse.  

For å si det slik hadde vi hatt nok spelskruer til å overleve noen måneder. 

Og både kakao av råsjokolade, gojibær og chiafrø til å lage noe som ligner på dessert. For ikke å glemme kosttilskudd. Slikt noe er jo alfa og omega i en apokalypse! 

Og barna hadde fått vasket seg og pussa tenna:  Men prikken over I-en er nok lageret vårt av q-tips. For å si det slik, zombieapokalypsen kan nok bli forferdelig, men jeg skal hvertfall møte den med rene ører!  Mitt bidrag? Sjokolade nok for en halv dag!


Heldigvis er den eneste zombieapokalypsen jeg vil møte den jeg opplever på Fear the walking dead på HBO. Og minnet om meg selv og mammaen når våkenettene rammet oss som verst da Ellie og Thelma var bitte små.

Jeg ser for meg at vi kan få gjenoppleve noe av det samme når de overnevnte kommer opp i tenårene, men inntil da skal jeg lene meg tilbake og kun nyte apokalypsen som underholdning på TV.

Med rene ører, gojibær og sjokolade som snacks.

I anledning premieren på sesong 2 av Fear the walking dead byr HBO Nordic på en liten konkurranse. De deler ut boka «Postapokalypse nå: Håndbok i overlevelse» Og 3 måneder abonnement på HBO. En vinner får både bok og abonnement, to andre får abonnement. Abonnementene kan benyttes selv om du allerede abonnerer på HBO.

Hvis du vil være med i trekningen må du ganske enkelt legge igjen en kommentar på dette innlegget eller en kommentar på Facebook eller Instagram.  Jeg trekker vinnerne på torsdag! Om ikke verden har gått under før det da…

14 kommentarer

 1. Mannen fabler om Walking Dead, men jeg har ikke helt sansen for zombier, så han har fått se den helt alene… Han har tilbudt seg å se hele serien på nytt sammen med meg om jeg også vil se, men jeg er enda ikke helt overbevist

  1. Oh! Du har mye å se frem til Hanna! Og jeg er enig med mannen din. Hadde gjerne begynt på sesong 1 igjen for å se det hele 1 gang til… Og deltakelse notert!

 2. Haha! Liker din prioritering av bidraget til boden

  1. Jepp Ida! Her har jeg virkelig jobbet hardt. Jakter stadig på billig påskegodt. Det er ikke lett å finne skal jeg fortelle 😛 Deltakelse notert!

 3. Haha! Liker din prioritering av bidraget til boden

  1. Jepp Ida! Her har jeg virkelig jobbet hardt. Jakter stadig på billig påskegodt. Det er ikke lett å finne skal jeg fortelle 😛 Deltakelse notert!

 4. Hahaha utrolig bra å ha så mange Q-tips pakker i boden

  1. Jepp, bør holde noen år dette Trine 😛 Deltakelse notert!

 5. Mannen min er keen på Walking Dead – me not so much. Men det er klart, kunne han vartet opp med påskegodt-til-halv-pris i sofakroken som tvsnacks, så hadde saken stilt seg annerledes:-)

  1. Ah! Både du og mannen vil bli lykkelige i så fall Agnete! Deltakelse notert!

 6. Merethe

  Liker ikke walking dead, Izombie er mer min ting, innimellom alle andre seriene en bare måå se samtidig

  1. Er utvilsomt mange serier. Holder vel på med en 5-6 selv Merethe, for å si det slik har jeg ikke helt oversikten lengre:P Deltakelse notert!

 7. Då har eg kommentert

  1. Knall! Da er du med i konkurransen Bonny!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *