Stor dag for Vinni!!!

Denne helgen har jeg barnefri. Mens mammaen sørger for at Thelma og Ellie har det bra, er jeg på bloggtreff med United Influencers på Strømstad Spa.

Jeg har all tro på at mammaen takler oppgaven hjemme, og har tenkt til å lene meg tilbake og nyte helgen. 

Av alle ting klarte jeg å glemme badebukse, så vi får se om det blir noe avslapning i boblebadet. Men mine bloggkollegaer Sprekfisene har sagt de kan låne meg en bikini.

Vi kan vel slå fast at helgen hvertfall blir interessant. Jeg har mine tvil om jeg slår til på tilbudet. Men om du vil se hvordan dette utvikler seg kan du sjekke ut @Superpapsenblog på Snapchat. 

For noen ble det hvertfall en stor dag! Det er nemlig ikke hver dag en får mulighet til å møte selveste Superpapsen. Så når en fotomulighet bød seg var ikke denne karen sen om å kaste seg frem…  

Ok da. Han lurte nok litt på hvem denne slitsomme bloggeren med rufsete hår var. Men Vinni vil nok en dag se tilbake på dette øyeblikket med glede. Vel og merke om han i det hele tatt husker det da. 

2 kommentarer

  1. Haha, du ser bittelitt statstruck ut 😀 Kos deg!

    1. Hadde fått i meg to bokser med noe sykt søtt koffeinholdig drikke. Ser jo mer eller mindre halvsprø ut… Alt som normalt med andre ord 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *