Mammaen, det er på tide å betale! – sponset video

Mammaen forlot oss som kjent forrige helg da hun måtte på en jobbtur. De av dere som følger @Superpapsenblog på Snapchat vet at det ikke var lite jeg måtte ofre for hennes lette hopp oppover karrierestigen.

Jeg hadde jo vært med å planlegge en fest for jobben som gikk av stabelen samme helg. Jeg fikk til og med blomster for innsatsen! Men noen fest fikk jeg ikke da jeg ikke helt klarte å innse at festen gikk av stabelen samme helgen som mammaen skulle bort. Og ingen barnevakt var tilgjengelig.

3214

Jada, jeg skal innrømme det. Jeg er ikke verdens beste til å planlegge mitt eget liv. Men mammaen, når er oppgjørets time kommet!


For halvannet år siden kom jeg nemlig over et lekket testklipp for en film hvis maken jeg ikke har sett på lenge. Klippet var så sinnsykt at det har brent seg fast i netthinnen min, og jeg har ventet i spenning på om det bare var sedvanlig nettfjas eller snakk om en ekte film som faktisk skulle komme. Men nå er ventetiden min over. «Deadpool» lanseres endelig på kino denne helgen. Her kan du selv se traileren for filmen:

Vi snakker utvilsomt om en litt annerledes superheltfilm. Og ja, jeg gleder meg. Jeg tenkte da at det er altfor lenge siden jeg og mammaen var på kino sammen. Men det er jo tross alt valentines på søndag. Jeg og mammaen har ikke noen tradisjon for å feire denne dagen. Vi hyller jo kjærligheten stort sett hver dag. Men hva sier du mammaen? Skal vi skaffe barnevakt og dra på kinodate?

IMG_8369

2 kommentarer

  1. Har ventet på den filmen i en liten evighet 😮 syns supermamsen 😉 absolutt skal ta deg med på kino 😀

    1. Hører du mammaen!!! Det er ikke bare jeg som har sett frem til denne 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *