Se Ellie ta en jafs av pappaen – på TV!

Jeg har jo som kjent vært på en liten jobbtur til London. Alle som følger @Superpapsenblog på Snapchat fikk kanskje med seg at reisen til tider i det minste ble interessant. Hvertfall når det gjaldt losjien.

Det jeg derimot ikke fikk med meg mens jeg var borte var Arnt (min pappapermkollega), Pappahjerte og min lille opptreden på serien «Gründerne» med Christian Strand på NRK.

I dag fikk jeg selv endelig med meg resultatet! Og jeg må selv si, i all beskjedenhet, at det var svært så fornøyelig. Ikke fordi vi nødvendigvis hadde så mye vettugt å komme med ovenfor Hr. Strands idé om en egen bleiesensor som får mobiltelefonen til å ule når bleia er full.

Men under opptaket var det en liten hendelse som jeg helt hadde fortrengt. Nemlig da Ellie så seg lei av at oppmerksomheten ikke var helt og holdent rettet mot henne, og bestemte seg for å ta et skikkelig jafs av undertegnede. Vi snakker soleklart et klassisk øyeblikk som går rett i NRKs underholdningsarkiv lagret under «God underholdning på durabelig høyt nivå». Ikke minst på grunn av det fornøyde gliset Ellie satt opp etter et vel utført oppdrag.

4325
«Mission acomlished!»

Her har du lenke rett til innslaget med oss pappaer med barn. Selve høydepunktet kan sees på 11:36, men jeg vil sterkt anbefale å også få med Odas gjengivelse av «Bæ bæ lille lam» som går som musikkspor under hele innslaget. God fornøyelse!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *