Tok det litt av på Snapchat?

En får ikke mer moro enn en lager selv sies det. Men jeg har kanskje hatt det litt for morsomt med Snapchat.

Lenge visste jeg ikke helt hva jeg skulle benytte snapchatkontoen @Superpapsenblog til. Stort sett har det blitt brukt til å legge ut bilder av meg med påklistrede øyne, videoer av Ellie som løper bortover på tærne, et syn som forsåvidt absolutt er verdt å få med seg, og Thelma som gjennomgår Pytagoras læresetning. Ok det siste har jeg forsåvidt ikke lagt ut. Men det kommer nok utvilsomt snart i det tempoet vi raser oppover intelligensstigen her i huset.

Men, som du kanskje fikk med deg om du følger «Superpapsenblog», har jeg nå oppdaget en ny funksjon i Snapchat. Ok, det er mulig funksjonen ikke akkurat er ny, men for en 35-årig tobarnsfar føler jeg meg rimelig pålogget i og med at jeg i det hele tatt benytter Snapchat. Men stor stas ble det først da jeg så at en nå kan legge ut videoer baklengs! Gjett om det ble fest både hjemme og på jobben!

Jeg fikk utvilsomt noen skråblikk av kollegaene mine der jeg testet funksjonen til det fulle. Det var muligens noen av mine følgere på Snapchat som også syns det ble litt mye av det gode. Men samtidig har jeg nå en idé om at sangteksten «I bakvendt land går allting an» må settes på en prøve. Så alle ideer til hvordan dette kan utnyttes videre tas imot med stor takk!

Følg baklengskunstneren på Facebook, Instagram og @Superpapsenblog på Snapchat.

1 kommentar

  1. Kristian

    Hei der. Jeg ville bare skrive en hilsen til deg her å takke for en fin blogg 🙂
    Samtidig vil jeg invitere deg til min blogg. Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar å sier hva du syns 🙂
    Hilsen Kristian
    http://blue-eyes.nu

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *