Redde forholdet? La mammaen sove lenge i helgene!

Her skal du få et lite tips som ikke bare redder forholdet, men også gir deg større helsegevinst enn drømmen om å henge på treningssenteret en dag i uka.

Hvordan få barnet til å sove? Slik går du barnet i søvn!

Alle med små barn vet at søvn er en utfordring. Periodene med våkenetter er én ting. Men du må ikke tro din tid i skjærsilden er over i det denne perioden er forbi. Da begynner nemlig den herlige perioden hvor barna står opp grytidlig. Og de har abslolutt ingen respekt for begrepet «helg».

Følg Superpasen på Facebook.

Det er tvert imot nettopp disse dagene de liker å stå opp tidligst!

Du vet du er trøtt når du glemmer å dokumentere innsatsen din før en time etter at du først stod opp.

Men slapp av! Det fins en løsning som medfører at du ikke går totalt fra vettet. Og den er ekstremt enkel.

La mammaen sove lenge om morgenen. En av dagene. Og så sover du lenge den neste. Jepp, vi snakker om det enkle grepet at en sover lenge en dag hver i helgen, i stede for at begge står opp eller at en av dere ender opp med morgenansvaret hele helgen.

Ikke bare vil dette gi deg fyldigere hårvekst, bedre hud og et hopp oppover på lykkeskalaen. Det vil også øke sjansene for flere barn i fremtiden betraktelig.

Om det siste er et pluss får du nesten vurdere selv, men for slike utfordringer fins heldigvis løsningen bak kassa i butikken.

Du vet du er småbarnsforelder når handlelista består av disse to varene.

En skal ikke undervurdere betydningen av å sove lenge hvertfall en dag i uka. For oss har nok dette vært redningen fra å gå helt fra forstanden. Vel og merke om en ikke regner med de dagene jeg har ansvaret, og Thelma og Ellie har stormet inn til mammaen i forferdelse over pappaens oppvartning om morgenen. Slike dager står jeg ikke alltid like høyt i kurs.

Flere gode tips? Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat.

3 kommentarer

  1. Ja til soving på skift! Og min erfaring er også at det er viktig å gi begge rom til å fortsette med egne aktiviteter. Jeg, som noen andre kvinner, kan fort si. Nei, gå du, jeg kan ta barna. Så et lite spark bak, og off I go! http://www.ceciliasverden.no/w

  2. Jeg er er så enig med deg!!! Her har vi fire små (7, 3, snart 2 og 8 mnd). Vi har alltid hatt hver vår sove-lenge dag i helgen og det funker som bare det

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *