Jeg har fått en stalker

Shit! Jeg trodde jeg var en rimelig rolig og anonym liten pappablogger med en flott liten leserskare som egentlig har for mange barn til å bruke veldig mye tid på å lese blogg.

Men jeg har jo vært på Vestlia denne helgen. Og tror dere ikke at jeg har fått meg en stalker!!! 

Jeg er usikker på hva som skjedde, men det er en fyr som har fulgt etter meg hele helgen!

SAMSUNG CSC

Det er jo rimelig vilt at en liten pappablogger som meg skal få såpass med oppmerksomhet, men denne fyren syns det var såpass stas å endelig henge med en pappablogger at han nesten ikke lot meg være i fred!

SAMSUNG CSC

Til slutt måtte jeg nesten lette litt på sløret og la han ta et bilde med meg. Selv jeg innser at det ikke er hver dag en får mulighet til å henge med Superpapsen.

SAMSUNG CSC

Jepp, Jon Arne Riise fikk møte Superpapsen! Mannen har neppe aldri opplevd noe såpass stort, Champions leauge og landskamper kan gå og legge seg. 

Og om dere er hypp på hundebilder og en video eller to av bassenget til Hr. Riise kan dere følge han på @riise3 på Snapchat. Om han skulle havne i pappaperm så gleder jeg meg stort til å ta han med på bæreseleballett!

2 kommentarer

  1. Tror jeg vet hvordan John Arne Riise hadde det. Jeg ble nemlig litt starstruck da jeg så deg og Thelma komme gående inn i kinosalen på Minions filmen i sommer……

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *