Slik går det når pappablogger drar på bootcamp uten treningstøy…

Inneholder sponsede produkter.

Jeg har som nevnt tidligere forlatt hjemmets lune rede og dratt på bloggsamling med United Bloggers på Vestlia. Her er planen å prate litt bloggfag og mingle litt. I hvert fall ifølge programmet.

Helt ærlig var min plan å spise frokost i ordnede former, sove lenge om morgenen og kunne gå på do helt i fred.

IMG_5920
Ingen barneføtter i nesa! Luksus!

Det er jo en leveregel for småbarnsforeldre å sove lenge når en kan, og utnytte enhver mulighet til å gå på do uten å bli forstyrret.

Dessverre viste det seg at det også er en leveregel at når en først har muligheten til å sove, så syns kroppen at du uansett bør våkne når barna trolig åpner øynene.

IMG_5921

Jepp, klokken 07:00 var det tydeligvis på tide å stå opp. Det viste seg at frokosten først var klokka 9, men på programmet stod det også at en kunne delta på bootcamp i regi av Moods of Norway og Tommy Lande for å våkne litt ekstra. Ikke ante jeg at Moods of Norway drev med slikt, men de utvider tydeligvis porteføljen sin.

På forrige bloggsamling fikk vi jo utdelt tights da noen tydeligvis var klar over at småbarnsfedre ikke nødvendigvis har flust av slikt liggende. Slik var det heldigvis ikke denne gangen.

Heldigvis hadde jeg heller ikke pakket med noen form for treningstøy. Å løpe rundt og bruke kroppen fysisk var absolutt ikke på min plan.

Dessverre viste det seg at mine medbloggere ikke deler den oppfatningen. Og da jeg møtte Cecilie fra Sprekfisene i lobbyen var hun kjapt frempå og tilbød seg å låne hennes treningstøy. Hun hadde visst tatt med seg nok treningsklær for en hel arme, og syns det var for ille at en slapp pappablogger ikke skulle få kjørt seg litt.

Og når Hilde fra Bedre meg også bidro med sitt lille lager endte jeg visst opp i dette utstyret.

SAMSUNG CSC
Jaja, det var først litt senere jeg innså at trenings BH hverken var praktisk eller nødvendig…
SAMSUNG CSC
Cecilie unnlot å kommentere at det faktisk var på høy tid å få trent magen litt…
SAMSUNG CSC
En pappablogger fit for bootcamp…
SAMSUNG CSC
Jepp, selv motebloggerne ble imponert!

Jeg føler at det er siste gang jeg drar på samling med treningsbloggere.

Det ble noen blikk fra motebloggerne. Men det kan faktisk hende jeg har skapt en ny trend, for jeg fikk også kommentaren «Det verste av alt er at du faktisk ser bra ut.» Men jeg velger å tro at det var restene fra festen i går som snakket på vegne av den personen.

Så hvordan gikk bootcampen? For å si det slik så imponerte nok pappabloggeren treningsbloggerne stort!

SAMSUNG CSC
Vestlia fikk seg litt av et syn…
SAMSUNG CSC
Vel, uten trenings BH ville nok dette bildet blitt svært uheldig. Phu!

Ann Merete fra Kreativ-i-tet fikk den noe tvilsomme gleden av å teame opp med meg. Men aldri har vel en interiørblogger og pappablogger sett vakrere ut.

SAMSUNG CSC
Motebloggere: Ta dere en bolle. Her er den nye vinen!

Det spørs vel om mammaen blir veldig imponert. Hun er vel kanskje glad hun slapp å bli med. Men jeg fikk i det minste trent! Vel og merke etter at instruktøren, Tommy Lande, som har nettsiden prehabtrening.no med øvelser for alle slappe småbarnsfedre, hadde ledd fra seg og faktisk kom i gang med økten.

SAMSUNG CSC
Tommy Lande fikk seg en opplevelse for livet.

Sprekfisen Cecilie var hvertfall imponert med innsatsen. Både hennes og min. Om du vil ha en pause fra mine barnebilder på Snapchat så kan du følge henne på @Cecstorm for litt overlykkelige treningsbilder. Men jeg gir ingen garanti for at jeg ikke dukker opp der også.

IMG_5925

Følg helgen videre på Facebook, Instagram og @Superpapsenblog på Snapchat.

1 kommentar

  1. Du er bare helt utrolig!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
    Når kom du på at du ikke har pupper……. Ai Ai Ai…… Denne kommer jeg til å leve lenge på!!! 🙂 🙂 🙂
    Håper Mammaen der hjemme har fått seg en god latter også….. Du e bare helt herlig Superpapsen……… 🙂 Måtte du fortsette å blogge i flere tiår…….. 🙂
    Fortsett å kose deg masse på hotell….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *