Takk for den Netflix!

Sponset i samarbeid med Netflix.

Kjære Netflix, jeg trodde vi hadde en stille overenskomst. Vi har jo en tradisjon hvor vi hver lørdag, etter at Ellie har lagt seg, lar Thelma være litt lenger våken. Vi lager pizza og ser en god tegnefilm eller en kvalitetstegneserie sammen.

_MG_4490
Pizza med vhit bunn og Netflix på skjermen = knall avslutning på lørdagene!

Så langt har vi storkost oss med blant annet Monsterskolen, Rive Rolf, Det regner kjøttboller, Pus med støvler og serien Dragerytterne.

Dette har vært et ypperlig samarbeid hvor dere har levert høy kvalitet og underholdning som både store og små kan kose seg med sammen. Og aller best: det har vært variert.

Men i dag er magien brutt. Ta en nøye titt på dette bildet og si meg hvilken film dere tror Thelma ville ønske seg aller mest i hele verden: 

For å si det slik: Det er ikke The Pirates! Band of misfits, som jeg enda har til gode å overtale henne til at vi kan se.

Jeg kan garantere at hun vil juble høyt neste gang hun skrur på Netflix og ser at Frost endelig er inne. For henne vil dette være som bursdag, julaften og 17. mai på en gang.

frost

Og dere kan gjette hvilken film jeg vil måtte se hver eneste lørdag fremover. For å si det sånn er det nok slutt med variert lørdagsunderholdning for en stund fremover.

Jeg krysser bare fingrene for at «La den gå» vanskelig lar seg synge med munnen full av pizza. Men jeg frykter at det vil vise seg å være fullt mulig 😀

Jeg som trodde vi hadde en avtale…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *