I dag får vi et gjensyn med gamle bekjente!

Superpapsen.no har en samarbeidsavtale med Netflix.

For vel et års tid siden var Thelma og jeg på en liten tur til Stockholm. Taylor Schilling og Laura Preppon, for mange bedre kjent som Piper og Alex fra serien Orange Is The New Black, var nemlig i byen. De hadde hørt rykter om Thelmas geniale evner og ba innstendig om å få møte geniet da de først var i nærheten.

321r5
Thelma klarte ikke holde tårene tilbake ved møtet med de to damene. Og jada, det er gledestårer. Jeg lover. Det har ingenting med at jeg foreslo at Thelma skulle sitte alene i sofaen uten pappaen 😛

De hadde samtidig påtatt seg jobben med å drive litt PR for sesong 2 av serien. Noe skuffende kunne Laura, vi er selvfølgelig på fornavn her i gården, avsløre at hennes karakter Alex ikke ville ha noen stor rolle i sesong 2.

I samme åndedrag avslørte hun at de alt var i gang med innspillingen av sesong 3 «Og da vil jeg komme tilbake så det holder» lovet hun.

orange-is-the-new-black1
Om naturen går som den skal også i fiksjonens verden har jeg en anelse om at det vil dukke opp en baby i sesong 3 av Orange Is The New Black.

Og i dag er dagen her. I dag lanserer nemlig Netflix sesong 3 av serien. Og jeg gleder meg hvertfall! Selv om Alex ikke hadde noen stor rolle i sesong 2 av Orange Is The New Black syns jeg sesongen innfridde så det holdt. Vi snakker om en avhengighetsskapende serie som vil kunne medføre mange våkenetter verden over og som så langt har blitt stadig bedre etter min mening.

Og sesong 3 ser ut til å holde trenden oppe. Om en skal tro traileren blir det både humor, action og drama i god Orange Is The New Black stil. Og denne gangen altså også med Alex i full vigør:

Eneste problemet mitt er at mammaen har tenkt seg på en venninnemiddag. Det betyr at jeg muligens må vente til helgen med å starte på moroa. Hun digger nemlig også serien. Men samtidig så var jo ikke mammaen med Thelma og meg til Stockholm for å møte hovedpersonene. Hun har derfor ingen grunn til å se frem til et gjensyn med gamle bekjente. Så kanskje Thelma og jeg skal benke oss foran skjermen etter at Ellie har lagt seg?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *