Nesten barnefri denne helgen!

Ok, barnefri er kanskje litt å ta i. Men de av dere som følger «Superpapsenblog» på Snapchat har kanskje lagt merke til at Thelma plutselig forsvant fra bildestrømmen. Det er fordi hun dro til Bergen til mormor og morfar fredag og ikke kommer hjem før i kveld.

Og det er unektelig en liten forskjell mellom det å ha to og ha ett barn. Spesielt når det ene som er igjen sover to ganger på dagen. Så jeg og mammaen har utnyttet muligheten til både å spise lang rolig frokost og nyte en kaffe og bolle ute i sola.

IMG_08622

Men jeg er samtidig litt bekymret. Forrige gang Thelma var alene på andre siden av fjellet var dette resultatet da hun kom hjem:

Det var ganske mye jobb som skulle til for å få vekk dette noe uheldige trekket, og jeg frykter jobben kan bli enda vanskeligere denne gang. Det har nemlig kommet en gjevn strøm av bilder fra Thelmas eventyr i vest av denne typen:

IMG_0875

Det skal bemerke at vi også mottok dette bildet fra mormors tannlegestol hvor jeg tenkte at Thelma kanskje for alltid var skremt fra å ta turen tilbake til Bergen.

IMG_0876

Men så mottok vi dette bildet og jeg innså at det neppe vil være tilfellet.

IMG_0874

Og i går alene hadde hun visstnok satt til livs 3 boller, store deler av sjokoladekaken og en pose potetskruer. Det hele toppet med et par skiver med nugatti. Mormor og morfar mener nok de har funnet formelen for en evig lykkelig Thelma. Jeg frykter vi får hjem en jente med trippelhake som nær ruller rundt og skråler Brann-sanger av full hals.

Men slapp av, vi skal nok finne en god Oslo-kur som får Thelma raskt tilbake i hverdagen igjen. Vi snakker tross alt om Oslo, byen som har både vann, marka og et pulserende levende byliv i en herlig blanding. Bedre blir det jo ikke!

Følg Superpapsen på Facebook og Instagram.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *