Vi har satt norgesrekord!

Mange trodde kanskje 17. februar 2015 ville gå i glemmedagen som en dag det ikke hendte spesielt minneverdig. Men den gang ei. I dag satt vi nemlig ny norgesrekord! For første gang i Norges historie var det fler menn enn kvinner til stede på en leksjon med bæreseleballett. Vi snakker ikke mindre enn tre macho karer som våget utfordre kjønnsrollemønsteret for å gi seg selv og barna sine en opplevelse i pappapermen!

Mer moro og inspirasjon for pappapermen? Følg Superpapsen på Facebook og Instagram.

SAMSUNG CSC

Med andre ord, dette var en stor dag. Da instruktøren i tillegg satt multitaskinglista enda høyere ved å amme sitt eget barn samtidig som hun danset ballett og instruerte oss, da var dagen min komplett.

Jeg har en anelse om at vi har verdensrekorden i boks, men akkurat det må sjekkes ut nærmere først.

Følg Superpapsen på Facebook og Instagram.

Om det fins videobevis av rekorden? Selvfølgelig fins det video! Nyt folkens!

Vil du bli med på balletten? Følg Wear your baby ballet Oslo for å se når neste time er (ok hver tirsdag klokka 12 på Majorstua. Kom kom!)

Vil du se bak fasaden? Følg Thelma, Ellie og meg på snapchat «superpapsenblog».

4 kommentarer

  1. Hahah, fantastisk ! Også så flinke dere er ! GRATULERER med rekorden by the way ! Likte godt den typiske «manne-balletten-av-noen-bevegelser» når man kommer inn i et studio der enkel koordinasjon står for tur, hahaha

  2. … vel jeg ser jeg glemte å poengtere at jeg siktet til din bloggevenn, haha- digger at dere drar på dette og går all in ! PS: Vi gjør en forandring i Horten med Funksjonell Energi så følg gjerne med på facebooksiden 😉

  3. Herregud. Grow some balls! Ja, skikkelig «macho», med røde briller og rosa pannebånd.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *