Se hvem vi fant i Smørøyet-arkivet!

Ok, jeg må nesten bare legge kortene på bordet først som sist. NRK la nylig ut alle episoder av «Midt i Smørøyet» på nett. Mange har undret og enda flere har spurt. Og ja. Det er jeg som dukker opp i sesongen 1992/1993.

321lk

For de av dere som vil gjennoppleve et høydepunkt i min TV-karriere kan jeg anbefale denne sekvensen. Et mer vellykket fall og deretter større skuespillerprestasjon i den påfølgende sketsjen skal du lete lenge etter. Om jeg husker rett tok jeg i bruk alle falltekniker jeg hadde lært i karatetimene der.

Eller dette revolverintervjuet hvor jeg stilte selveste Lars Lillo Stenberg til veggs for ikke å satse internasjonalt. Jeg tipper Hr. Stenberg fortsatt har dette friskt i minnet.

321jk

Det fins utvilsomt en del gull med Superpapsen her. Vi snakker tross alt bolleklipp, hull i øret, nydelig klessmak og superstjernenykker. For å si det slik, den som klarer grave frem det morsomste og særeste klippet skal få en overraskelse i posten. Jeg har fortsatt et par av originalmanuskriptene liggende, så det kan hende det blir en del av premien. Men jeg håper virkelig ingen av dere gidder ta dere tid til det.

Følg TV-stjernen på Facebook og Instagram.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *