Nytt design, samme gamle galskapen!

Velkommen til Superpapsen.no sitt nye design! United Bloggers har vært så heldige å få med seg norges sprøeste pappablogger på laget. Og jeg har vært så heldig å endelig få et bloggnettverk!

forside

Hva betyr det så for deg? Vel, jeg har fått en flott ny forside hvor du kan finne en mix av de nyeste innleggene mine og gode gamle klassikere. Eller om du har lest alt jeg har skrevet en titalls ganger allerede finner du bloggfeeden min med de siste innleggene her.

Innholdsmessig så byr jeg på få endringer. Her blir det fortsatt mye galskap med et skråblikk på pappatilværelsen, barneoppdragelse og en evig kamp for stellebord på alle offentlige herretoalett.

20140308-181733.jpg

Samtidig får du også lett tilgang til alle mine bloggkolleger her inne på United Bloggers. Det kan hende de har noe nyttig å komme med når du trenger en pause fra meg.

Hva syns dere om designet og oppsettet? Dropp gjerne et par linjer, eller et dikt om du ønsker det, i kommentarfeltet. Det er jo ikke små omveltninger det er snakk om etter 3 år med samme design.

Og til alle nye lesere som lurer på hva dette er for noe rart sier jeg bare:

«Velkommen til Norges sprøeste pappablogg!»

Jeg anbefaler deg å ta en liten gjennomgang av sakene som ligger på forsiden. Jeg kan nær garantere at du ikke vil bli skuffet.

Og følg gjerne meg, Thelma og Ellies eventyr via Facebook og Instagram for enda mer moro.

mg_4487-fb.jpg
«Pappa, dette blir rock ‘n’ roll!»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *