Hvem ligner hun egentlig på?

For ikke lenge siden hadde jeg en liten undersøkelse blant dere fantastiske lesere. Nemlig hvem av meg og mammaen Ellie har arvet sitt vidunderlige utseende?

_MG_5221

Resultatet er klart. Jeg er derimot ikke blitt noe klokere av den grunn (om noe som helst kunne gjort meg spesielt klok er ikke et diskusjonstema her). Det viser seg nemlig at dere er delt sånn omtrent akkurat på midten.

52% mener Ellie ligner mest på meg, mens 48% mener hun ligner mest på mammaen. Om vi trekker fra mine 20 stemmer så er vel resultatet omtrent likt.

432kj
Er Ellie den perfekte miksen?

Jeg måtte jo teste ut om dette faktisk stemte. Og hvor henvender en seg når en ønsker harde fakta på vanskelige spørsmål? Internett naturligvis! Mer presis gikk jeg på nettsiden Makemebabies.com.

Dette er slett ikke noen nettside hvor desperate menn og kvinner kan finne en mor eller far til fremtidige barn, men en nettside hvor du laster opp bilde av 2 personer og finner det eksakte resultatet på hvordan et eventuelt barn vil se ut som en lik blanding av disse to.

I følge seg selv benytter nettsiden avansert teknologi og er 100% eksakt. Så her kan en ikke ta feil.

Så en eksakt miks av meg og mammaen ville ifølge Makemebabies sett slik ut:

2015010601571054ac3e167a025

For å si det mildt, dette stemmer jo ikke det grann. Ellie har hverken blomster i håret eller ringer i ørene. For ikke å snakke om at hun knapt har hår på hodet i det hele tatt. Den rosa hettegenseren kjenner jeg heller ikke igjen.

10809698_1502451773365402_72575841_n
«Skal det der forestille meg? Hahahahaha!»

Med andre ord kjære lesere: Denne gangen har dere dessverre tatt feil.

Derimot har det kommet en helt annen teori på banen. Gode kollegaer av meg har ymtet frempå at med sin manglende hårvekst er ikke Ellie helt ulik 7. far i huset. Og like før jeg gikk ut i permisjon fikk jeg en MMS av en kollega som var i London. Hun hadde besøkt Harry Potter Land og skrev følgende: «Jeg møtte Ellie her!». Med meldingen fulgte dette bildet:

IMG_1689

Noen ville kanskje ha blitt fornærmet over en slik melding. Jeg er ikke helt som alle andre. I stede bestemte jeg meg for å teste ut også denne teorien.

Jeg våger å påstå at mine kollegaer tar feil, men det kan hende jeg ikke er helt objektiv i en sammenligning mellom min egen datter og en stakkarslig plaget fantasignom med alvorlige personlighetsforstyrrelser. Så jeg lar dere derfor vurdere selv:

SAMSUNG CSC
Jeg vil påstå at både de velformede ørene og den smilende munnen setter en avslutning på alle sammenligninger mellom Ellie og fantasignomer.

Så hvem ligner Ellie egentlig på? Jeg får nok slå meg til ro med at hun først og fremst ligner på seg selv. Og det er nok også det beste.

Følg oss på Facebook og Instagram.

SAMSUNG CSC
100% seg selv!

1 kommentar

  1. Dobby, du liksom! Du må prøve den nettsiden med babybilder av dere to 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *