Dagens outfit!

Dagens outfit ble plukket litt på måfå. Det er ikke like enkelt å finne frem noe smashing i mørket klokka halv 6 om morgenen når Ellie sier klart ifra at nå er det morgen.

Vi klarte i det minste å finne noe matchende!

SAMSUNG CSC

Jeg forstår at dere er spente på hvor disse moteriktige plaggene er fra. Bodyen til Ellie er trolig fra salg på H&M (korrigering fra mammaen, den er en julegave viser det seg), buksa arvegods fra fetterne av ukjent merke og skosokkene fikk Thelma i gave en gang i tiden om jeg ikke husker feil. Merket er for lengst slitt vekk.

Og hva med meg? Buksa er av merket «Label of graded goods». Det er hvertfall det som står på knappen foran. Den har et par års fartstid etter at jeg fikk den i bursdagsgave tror jeg. Genseren er mammaen sin som ved en feil har havnet på min hylle i klesskapet og var det jeg fikk med meg i mørket.

Jaja, kanskje ikke imponerende kunnskap på klesfronten hos meg, men så har jeg aldri omtalt meg selv som noen moteblogger.

Og Thelma? Hun har på seg det absolutt fineste hun kunne finne for dagen. Mammaens «utejakke» og «danseskjørt som snurrer». Bedre kombo får du ikke!

SAMSUNG CSC

Følg moteentusiasten på Facebook.

Følg @Superpapsen på Instagram.

6 kommentarer

  1. Poeng for matchende far og barn! 😀 Synes forøvrig også du neste gang skal gå for danseskjørt som snurrer…

    1. Det var en knall idé Hanna! Spørs om det passer…

  2. Matcher jo alle mann. Her løste jeg problemet med at Yme ikke ville ha på seg noe som helst med å hive ham i badekaret.. Dog kan han jo ikke sitte der hele dagen så det er bare å skyve problemet foran seg, men gir meg jo tid til å sitte her å lese blogger..

    1. Hahah! En ypperlig løsning!

  3. Det er jo kjempepraktisk at mann og kone kan dele klesplagg. Gleder meg til du skal vise årets bademote.

    1. Haha! Ja, mammaen har en smekker tanga som jeg vet du vil sette pris på!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *