Spørsmål & svar!

Det er på tide med en runde med spørsmål og svar! Dere har stilt spørsmålene dere alltid har undret over, jeg svarer som best jeg kan.

img_1086
Innimellom all fartingen i pappapermen tar jeg meg tid til å svare på de store spørsmålene folket der ute lurer på!

Nå har det seg jo slik at jeg har aldri bedt dere stille noen spørsmål til en slik spalte,  og jeg er usikker på om det i så fall ville kommet inn særlig mange spørsmål. Jeg er jo like lett å lese som en åpen bok.

Heldigvis har jeg derimot god oversikt over hva folk har søkt på hos Goolge for å komme frem til mitt lille hjørne av internett. Der er det mye gull. Og jeg svarer som best jeg kan!

1. Må jeg være hjemme i pappapermisjonen?
Nei, i prinsippet ikke. Pappa kan helt fint sitte på bar under pappapermisjonen og krysse fingrene for at det går bra med ungen hjemme.

Det frarådes derimot på det sterkeste, og vil forhåpentligvis medføre et besøk fra Barnevernet. Slikt gjør mammaer irritable. Du må derimot ikke ta pappaperm. Det er helt valgfritt, men anbefales. Eller ta med ungen på baren.

2. Riene har startet, bør pappa være hjemme?
Det spørs helt. Om du i det hele tatt stiller dette spørsmålet antar jeg at pappaen har sagt noe sånt som «Jeg har egentlig et viktig møte i dag, kan du ikke ringe om det skjer noe mer?» mens du frenetisk puster slik du har lært på gravideyogaen.

I så fall bør du selv spørre deg «Vil jeg virkelig ha denne mannen ved siden av meg under fødselen?» Hvis svaret på det siste fortsatt er «Ja» bør pappaen melde avbud på det viktige møtet og holde seg hjemme.

3. Er hun verpesyk?
Her kjenner jeg jo ikke symptomene. Men om hun sitter på huk og lager hønelyder er det et sikkert tegn.

Mitt tips: Spør henne rett ut om hun ønsker barn i stede for å søke det opp på internett med finurlige synonymer. Da får du garantert et bedre svar.

4. Får man svar fra NAV om foreldrepenger?
Om du har sendt inn søknad så får du nok svar. Om svaret er det du ønsker er derimot en annen sak. Trolig mangler det noen opplysninger du må ettersende. Gjerne sammen med en ny søknad.

5. Kan man sniffe hockeypulver
Ja. Jeg har prøvd. Det anbefales ikke.

6. Når ble Fotballfrue gravid?
Her tror jeg du er på helt feil blogg. Men svaret er rimelig enkelt. Finn ut når hun fikk barn og tell deg cirka 9 måneder tilbake i tid. Alternativt spør henne selv. Jeg tror hun svarer på det meste.

7. Hva skjer når barnet er sykt den dagen pappapermen starter?
Vel min gode mann (jeg bare antar at en mann har spurt om dette), da er det bare å trå til som pappa og sykepleier. Lykke til! Dette klarer du! Bak boller og se en tegnefilm sammen!

8. Kvinnelig bryst
Jeg vet, de er flotte. Men om du søker etter dette på internett anbefaler jeg deg heller søkeordet «boobs» ov velge «bildesøk». Garantert flere treff.

Eller gå ut, vær hyggelig, og du får kanskje muligheten til å se noen ekte.

9. Hvordan er eurytmi fossefall?
Dette kan jeg faktisk! Du trenger en kobberstav, noe annet duger ikke. Stå så rett opp og ned, hold staven bak hodet så den ligger på linje med skuldrene, slipp staven, ga samtidig ned på huk og ta imot staven med armene bakpå ryggen.

Det er utrolig hvor mye nyttig kunnskap en tilegner seg i livet!

10. Når kommer det noe ut av pappa gravid?
Oookey, her tror jeg du kanskje har misforstått noe fundamentalt. Men om de kommer noe som helst ut av pappaen som ikke bør komme ut anbefaler jeg deg at du snarest oppsøker lege.

Se så! Vil du ha svar på flere spørsmål? Ikke nøl med å søk på Google og klikk deg inn på Superpapsen. Da blir det kanskje ditt spørsmål jeg besvarer neste gang!

Følg Superpapsen på Facebook.

Følg @Superpapsen på Instagram.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *