Er dette produktet genialitet eller galskap?

Det er ansett som en realitet på jobben at jeg er over snittet interessert i livet som småbarnsfar, fødsler og graviditet. Dette henger ikke bare sammen med denne bloggen, men muligens også det faktum at jeg stadig går tidlig for å «dra i svømmehallen med barna» og kommer sent «for jeg måtte lage pannekaker til frokost».

En jobbkollega lurte derfor på hva jeg syntes om et produkt noen bekjente av henne har på trappene. Da hun viste meg produktet ga jeg stående ovasjoner.

423jn

Det viste seg derimot at dette ikke var snakk om noe nymotens sexleketøy som vi menn kan styre via mobilen slik jeg trodde. Muligens fikk min overnevnte kollega litt uønsket innblikk i min mentalitet her, men uansett kom det fort frem at vi menn ikke har noe å gjøre med dette produktet i det hele tatt.

Vi snakker derimot om en mulig løsning på en velkjent utfordring kombinert med moderne teknologi. Loop, som produktet heter, er rett og slett et produkt for å trene opp bekkenbunnen. Dette i seg selv er ikke noe nytt, men denne dingsen kan også kobles opp med mobiltelefonen.

Om jeg har forstått det rett så sendes det informasjon fra selve dingsen til mobiltelefonen når den tas i bruk slik at du kan se hvor og hvilke muskler du presser best og dårligst med. Du kan så få satt opp egne treningsprogram basert på denne informasjonen.

Men, kanskje siden jeg er mann, har jeg ærlig talt ikke peil på dette i det hele tatt, så du bør egentlig sjekke ut nettsiden til Loop om du er interessert i ekte fakta.

Min kollega lurte på hva jeg som engasjert mann syntes om dette. Nå er det jo slik at grensen mellom galskap og genialitet er tynn, og selv balanserer jeg på en line uten sikkerhetsnett her. Mine meninger bør derfor tas med en god porsjon salt. Og jeg har ærlig talt liten eller ingen innsikt i hvordan en best mulig kan trene opp bekkenbunnen. Men hva tenker egentlig dere av mine kvinnelige lesere om et slikt produkt?

Er en dings som tar i bruk teknologi på denne måten noe dere kunne tenke dere å bruke? Eller har dere mer tro på tradisjonell trening av musklene «der nede»?

Menn kan selvfølgelig også gi sin stemme, men produktet er nok ikke primært myntet på oss.

[polldaddy poll=8434384]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *