Ligner Ellie på mammaen eller pappaen?

Mammaen er selverklært ekspert på alt som har med babyer å gjøre, og mener å vite det meste om temaet. Men her forleden dag kom hun med en uttalelse som tar kaka.

Hun påstår at forskning har påvist at babyer den første tiden ligner mest på pappaen sin. Denne gaven fra naturens side skal ifølge samme forskning sikre at pappaen blir ekstra knyttet til barnet, sier mammaen.

321kjn

Ellie er jo selvfølgelig, objektivt sett, en skjønnhet av de skjeldne. Jeg reiser likevel tvil om mammaens påstand. Jeg trodde først hun hadde et tilbakefall til ammetåka, men hun velger å stå beinhardt på sitt.

Følg Superpapsen på Facebook.

Dette må jo selvfølgelig avklares. I stede for å søke på nettet og få opp en rekke tvilsomme forskningsresultater spør jeg dere lesere: Hvem syns dere Ellie ligner mest på?

[polldaddy poll=8438026]

For å gjøre det hele enklere har jeg lagt ved bilder av meg og mammaen både som babyer og i vår nåverende tilstand. Slik kan dere ta en så kvalifisert vurdering som overhode mulig.

432jkr4
Ligner Ellie på pappaen?
23e2jk
Ligner Ellie på mammaen?

3 kommentarer

  1. Kristine Tønnevold Davidsen

    Ellie ligner på pappaen sin, uten fnugg av tvil!!!! 🙂

  2. Mamman!

  3. […] For ikke lenge siden hadde jeg en liten undersøkelse blant dere fantastiske lesere. Nemlig hvem av meg og mammaen Ellie har arvet sitt vidunderlige utseende? […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *